Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ziua Unirii Principatelor Romane - programul pregatit de municipalitate la Cluj-Napoca

Adevărul Adevărul,
Ziua Unirii Principatelor Romane - programul pregatit de municipalitate la Cluj-Napoca

Focuri de artificii, spectacol folcloric si acces gratuit la patinoarul din Piata Unirii, acesta este programul pregatit de Primaria Cluj-Napoca pentru celebrarea Zilei Unirii Principatelor Romane. Circulatia va fi restrictionata in zona centrala. continuă pe Adevărul

Tanarul arhitect care a redat Nasaudului stralucirea de alta data isi face cunoscut proiectul de Ziua Unirii Principatelor

De Ziua Unirii Principatelor, Iustin Nechiti, tanarul arhitect care a redat Nasaudului stralucirea de alta data folosindu-se de lucrarea de diploma isi prezinta proiectul chiar in orasul sau natal.

Casa Argintarului, o bijuterie din 1560, isi redeschide portile de Ziua Unirii Principatelor

Una dintre cele mai frumoase cladiri din Bistrita isi va redeschide portile chiar de Ziua Unirii Principatelor, dupa ce in ultimii doi ani a trecut printr-un amplu proces de reabilitare. La deschidere va avea loc o conferinta, o expozitie, iar sociologul Vasile Dancu isi va lansa o carte.

Klaus Iohannis va participa sambata la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii Principatelor

Presedintele Klaus Iohannis va participa sambata la ceremoniile organizate la Iasi cu ocazia implinirii a 156 ani de la Unirea Principatelor Romane, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va.

Flashmob in Capitala, de Ziua Unirii Principatelor

Aproximativ 100 de persoane vor participa, sambata,la un flashmob in Bucuresti, la implinirea a 156 de ani de la Unirea Principatelor Romane, conform unui comunicat al Platformei Unioniste Actiunea 2012. Participantii vor intinde un tricolor lat de cinci metri peste Dambovita.

Manifestari pentru Unirea Principatelor Romane la Turnu Severin

Vineri, autoritatile locale au sarbatorit la Drobeta Turnu Severin Ziua Unirii Principatelor Romane, manifestarile fiind organizate la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin.

Programul evenimentelor dedicate Unirii Pricipatelor Romane, la Oradea

Oradenii sunt asteptati, sambata, de la ora 10. 00, in Piata Unirii pentru a lua parte la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane.

Flash Mob de ziua Unirii

La implinirea a 156 de ani de la Unirea Principatelor Romane, Platforma Unionista Actiunea 2012 va organiza, sambata, 24 ianuarie, un flash mob unde aproximativ 100 de militari unionisti vor intinde un tricolor lat de cinci metri peste Dambovita, se arata intr-un comunicat trimis de Platforma Unionista.

VIDEO Hora Unirii, dansata cu mare arta de elevii cuzisti in curtea scolii, in avanpremiera Zilei Principatelor Romane

Elevii si profesorii de la Colegiul National Al. Cuza au ales sa aniverseze cei 156 de la infaptuirea Unirii Principatelor printr-un veritabil spectacol in curtea scolii.

Slatinenii, invitati sa petreaca Ziua Unirii cu sarmale si vin fiert, pe ritmurile lui Gheorghe Turda

Locuitorii municipiului Slatina care vor sa celebreze Ziua Unirii in aer liber sunt asteptati sambata - 24 ianuarie, la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, incepand cu orele 09. 45, unde va avea loc o defilare a Garzii de Onoare a urbei si se vor depune coroane de jerbe de flori. Ulterior, dupa ora 11. 00, pe esplanada se vor distribui gratis sarmale si vin fiert, iar Gheorghe Turda va sustine un concert.

Cum se pregatesc iesenii pentru Ziua Unirii

Mii de ieseni sunt asteptati, sambata, la manifestarile organizate de Ziua Unirii, la Iasi, la care vor participa si presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, conform Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )