Libnet.ro
UNICEF

17:30

Manifestari pentru Unirea Principatelor Romane la Turnu Severin

Adevărul Adevărul,
Manifestari pentru Unirea Principatelor Romane la Turnu Severin

Vineri, autoritatile locale au sarbatorit la Drobeta Turnu Severin Ziua Unirii Principatelor Romane, manifestarile fiind organizate la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin. continuă pe Adevărul

Ziua Unirii Principatelor Romane - programul pregatit de municipalitate la Cluj-Napoca

Focuri de artificii, spectacol folcloric si acces gratuit la patinoarul din Piata Unirii, acesta este programul pregatit de Primaria Cluj-Napoca pentru celebrarea Zilei Unirii Principatelor Romane. Circulatia va fi restrictionata in zona centrala.

Un protest rezolvat cu cateva carpeli pe un drum la Turnu Severin

Dupa protestul severinenilor pentru un drum impracticabil, Primaria Drobeta Turnu Severin a rezolvat miercuri problema: a acoperit gropile cu balast. Asa ca pentru moment, firma de transport va relua cursele in cartierul Dudasul Schelei.

Hotii incurca lucrarile la blocurile ANL din Turnu Severin

Ca in povestea Mesterului Manole, asa pateste firma care construieste blocurile ANL din Drobeta Turnu Severin. Ziua trebuie sa remedieze ce fura hotii noaptea.

Captura de tigari de contrabanda, intr-un depozit clandestin din Turnu Severin

In urma unor actiuni desfasurate pe linia combaterii traficului cu produse accizabile, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Drobeta Turnu au confiscat 330 de litri de alcool, 400 de pachete cu tigari si 20000 de lei dintr-o locatie din municipiul Turnu Severin, folosita de contrabadisti ca depozit ilegal.

Simpozion despre Unirea Principatelor Romane la Cercul Militar Bacau

Vineri, 23 ianuarie,de la ora 11. 00, in Sala de festivitati a Cercului Militar din Bacau va avea loc un simpozion despre semnificatia datei de 24 ianuarie 1859, cand a avut loc unirea Moldovei cuTara Romaneasca.

VIDEO Hora Unirii, dansata cu mare arta de elevii cuzisti in curtea scolii, in avanpremiera Zilei Principatelor Romane

Elevii si profesorii de la Colegiul National Al. Cuza au ales sa aniverseze cei 156 de la infaptuirea Unirii Principatelor printr-un veritabil spectacol in curtea scolii.

Protest in fata Primariei Turnu Severin pentru un drum impracticabil

Circa 20 de severineni, care locuiesc la Dudasul Schelei, un cartier marginas al Severinului, au protestat marti in fata Primariei din municipiu cerand socoteala edililor pentru faptul ca nu repara un drum.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )