Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cum se putea ajunge la Gheorghe Dinca inaintea uciderii Alexandrei, pe baza pozei cu masina lui din dosarul Luiza

Adevărul Adevărul,
Cum se putea ajunge la Gheorghe Dinca inaintea uciderii Alexandrei, pe baza pozei cu masina lui din dosarul Luiza

Ancheta din dosarul Caracal a scos la iveala ca procurorul DIICOT care avea in lucru cazul de disparitie al Luizei avea la dosar o fotografie cu masina lui Gheorghe Dinca, imaginea fiind folosita pentru identificarea lui Dinca, dupa uciderea Alexandrei. continuă pe Adevărul

Ce face criminalul Gheorghe Dinca dupa ce familia Alexandrei a primit vestea ca fata lor a fost ucisa

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii terifiante despre uciderea Alexandrei. Din declaratii a rezultat ca el a pus-o in picioare in acel butoi

Noul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dinca, suspectul in cazul crimelor de la Caracal, a venit cu detalii infioratoare despre cum ar fi procedat clientul sau in cazul uciderii Alexandrei.

DIICOT: Noi fragmente osoase au fost gasite in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitia de vineri A fost descoperit si telefonul Alexandrei, dupa ce suspectul a indicat locul - UPDATE

Noi fragmente osoase si probe biologice au fost gasite vineri in casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care le-ar fi ucis pe cele doua adolescente de 15 si 18 ani, iar noile probe urmeaza sa fie trimise la Institutul de Medicina Legala pentru expertiza genetica si antropologica, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime. De asemenea, anchetatorii au gasit si telefonul Alexandrei, dupa ce Dinca le-a indicat locul in care l-a aruncat.

Cazul Caracal - Cercetarile continua in casa si curtea lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au reluat luni dimineata cercetarile pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, aceasta fiind a patra zi in care politistii si procurorii incearca sa caute probe ale uciderii celor doua tinere, Luiza si Alexandra.

UPDATE Anchetatorii au reluat astazi verificarile in casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, barbatul care a sustinut la audieri ca le-a ucis pe Alexandra, de 15 ani, si pe Luiza, de 18 ani. Sambata seara, familia Alexandrei a fost anuntata ca rezultatul testelor ADN efectuate de Institutul de Medicina Legala arata ca oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin fetei de 15 ani care a sunat de 3 ori la 112, insa dupa un lung sir de erori anchetatorii au patruns in locuinta suspectului abia 19 ore mai tarziu. 15 Gheorghe Dinca a ajuns la casa groazei si participa la cercetari.

Surse: Testul poligraf in cazul lui Gheorghe Dinca se amana

Procurorii DIICOT reiau vineri cercetarile in locuinta lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul uciderii celor doua adolescente din Caracal. Potrivit surselor citate, cercetarile la fata locului .

Noi imagini in exclusivitate din curtea lui Gheorghe Dinca

Procurorii DIICOT reiau vineri cercetarile in locuinta lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul uciderii celor doua adolescente din Caracal. Antena 3 prezinta in exclusivitate noi imagini din.

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii. Imagini din curtea criminalului - VIDEO

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la.

Ce se intampla cu fiul lui Gheorghe Dinca. Politia l-a cautat la Deveselu

Dan Dinca este fiul criminasului Gheorghe Dinca, barbatul acuzat ca le-a rapit si ucis apoi pe Luiza si pe Alexandra, doua copile de 18, respective 15 ani. in cautarea Alexandrei Macesanu, anchetatorii au de.

Cumpanasu, despre Gheorghe Dinca: Nu exista dubiu! Nu a actionat de capul lui

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fata rapita si ucisa la Caracal de Gheorghe Dinca, afirma cain acest moment nu mai exista dubiuca Dinca nu a avut complici. in mod evide.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )