Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum ar putea arata viitorul Guvern si cum vor fi impartite cele 18 ministere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cum ar putea arata viitorul Guvern si cum vor fi impartite cele 18 ministere

Cel mai probabil, vicepremieri vor fi Dan Barna si Kelemen Hunor, iar din cele 18 ministere, noua ajung la PNL, sase la USR-PLUS si trei la UDMR. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Vilceanu, ministrul Finantelor in viitorul Guvern Citu - surse

Dan Vilceanu ar putea ocupa scaunul de ministru de Finante in viitorul guvern condus de Florin Citu, potrivit surselor Antena 3.

UDMR a validat propunerile pentru viitorul Guvern: Kelemen Hunor vicepremier, Cseke Atilla la Dezvoltare, Tanczos Barna la Mediu si Novak Eduard la Sport

Consiliul Permanent al UDMR a aprobat, luni seara, lista persoanelor propuse pentru functiile de ministri in viitorul Guvern. Kelemen Hunor, presedintele formatiunii, a fost validat pentru pozitia de.

FLORIN CITU: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, relateaza Agerpres.

Florin Citu: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, scrie Agerpres. El a precizat ca in privinta salariului minim pe economie ar trebui sa mai existe discutii tripartite, cu patronatele si sindicatele, Ministerul de Finante luand in calcul cateva variante.

Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern. Florin Citu: Ar fi oarecum necinstit ca acest Guvern sa ia o decizie pentru urmatorul

Florin Citu, ministrul Finantelor si candidatul PNL pentru functia de premier, a declarat ca bugetul de stat pentru 2021 va fi definitivat si prezentat de catre noul Guvern. Liberalul a mai sustinut ca se vor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )