Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum s-a ales praful de integritatea sefului ANI, Horia Georgescu

Adevărul Adevărul,
Cum s-a ales praful de integritatea sefului ANI, Horia Georgescu

Acuzat de abuz in serviciu, in cazul unor despagubiri acordate de ANRP, presedintele demisionar al ANI, Horia Georgescu, a fost supus marti unor audieri-maraton de catre magistratii Curtii Supreme, care au judecat cererea procurorilor DNA de arestare a acestuia. continuă pe Adevărul

Prima reactie a lui Ponta la retinerea sefului ANI

Premierul Victor Ponta a declarat luni, referitor la retinerea sefului ANI Horia Georgescu, ca el se ocupa de paine, iar show-ul e facut de altii.

Ponta despre retinerea sefului ANI: Eu ma ocup ca oamenii sa aiba paine. Show-ul e asigurat de altii

Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze retinerile din ultimele zile. Cand a fost intrebat ce parare are despre retinerea sefului ANI, Horia Georgescu, premierul a spus ca se ocupa ca oamenii sa.

Doi jurnalisti din Bulgaria au venit sa-i ia un interviu sefului ANI, dar DNA le-a suflat interviul jurnalistilor, cu arestarea lui. Bulgarii il vedeau pe Georgescu ca pe un erou in lupta anticoruptie

Doi jurnalisti din Bulgaria care filmau un documentar despre progresele Romaniei in justitie au venit sa-i ia un interviu lui Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate ANI), numai ca au avut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )