Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum sa-ti pastrezi bronzul mai mult timp

Adevărul Adevărul,
Cum sa-ti pastrezi bronzul mai mult timp

Odata ce ai capatat bronzul mult dorit, singura asteptare este ca acesta sa dureze cat mai mult. De cele mai multe ori, autobronzantele si sesiunile de solar sunt cele mai rapide cai prin care se mentine bronzul, dar sunt departe de a fi cele mai sanatoase. Iata cum iti poti pastra bronzul mai mult timp, fara riscuri majore. continuă pe Adevărul

Lipsa somnului provoaca schimbari in activitatea cerebrala si determina oamenii sa manance mai mult - studiu

Lipsa somnului poate provoca schimbari in activitatea creierului, determinand oamenii sa manance mai mult, potrivit unui studiu publicat in revista stiintifica Nature Communications, citata de AFP.

Dr. Oz: 4 obiceiuri surprinzator de simple care te ajuta sa traiesti mai mult

Daca vrei sa traiesti mai mult, nu trebuie sa te gandesti ca ai nevoie de lucruri extrem de complicate. Aceste 4 obiceiuri surprinzator de simple si la indemana oricui, recomandate de celebrul doctor Mehmet Oz, te pot.

Restantele au crescut de 2,5 ori mai mult decat creditele noi

Sumele restante ale clientilor bancari au crescut, in iunie, la 31,267 miliarde lei, cu peste 700 milioane de lei fata de nivelul de 30,563 miliarde lei, din luna precedenta, in timp ce imprumuturile acordate de catre institutiile de credit au avan and not;sat cu mai putin de 300 milioane de lei, de la 308,829 miliarde lei, la 309,125 miliarde lei, potrivit datelor oferite de Centrala Riscului de Credit CRC), a Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )