Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cum vrea PSD sa imparta Portul Constanta.

România Liberă România Liberă,
Cum vrea PSD sa imparta Portul Constanta.

Peste cel mult un an, Portul Constanta ar putea ajunge in administrarea mai multor primarii din Constanta si a Consiliului Judetean. Patru parlamentari PSD au depus vineri in Parlament un proiect de lege care vizeaza transferul celor 60% din actiuni pe care Ministerul Transporturilor le detine la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta catre autoritatile locale. Ieri, trei dintre semnatarii proiectului Eduard Martin, Alexandru Mazare si Manuela Mitrea) au sustinut o . continuă pe România Liberă

PERCHEZITII iN PORTUL CONSTANTA: Este vizata o grupare acuzata de infractiuni economice.

Politisti ai Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Porturi Maritime din IGPR si procurorii DIICOT Constanta efectueaza opt perchezitii la sedii sociale din portul si municipiul Constanta, precum si la domiciliile unora dintre membrii unei grupari suspectate de infractiuni economice, informeaza realitatea. net Potrivit IGPR, au fost emise noua mandate de aducere pe numele suspectilor, care vor fi dusi la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Constanta in vederea .

Proiect PSD: Administratia Porturilor Constanta trece la autoritatile locale.

Propunerea legislativa privind transferul actiunilor pe care statul le detine prin Ministerul Transporturilor la Administratia Porturilor Maritime Constanta catre autoritatile locale, initiat de patru parlamentari PSD de Constanta, a fost depusa la Parlament, a anuntat senatorul Alexandru Mazare, potrivit Mediafax. Senatorul PSD Alexandru Mazare, unul dintre initiatorii acestui proiect de lege, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca in 2008 a initiat un proiect legislativ care a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )