Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cum va fi vremea de Halloween! Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Antena3 Antena3,
Cum va fi vremea de Halloween! Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

In majoritatea zonelor vremea va continua sa se raceasca. continuă pe Antena3

Se raceste vremea. Care este prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au anuntat ca in perioada urmatoare temperaturile vor fi cele normale pentru aceasta perioada a anului, iar de la sfarsitul lunii vremea va incepe sa se raceasca treptat, potrivit Agentiei Nationale de Meteorologie.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cum va fi vremea de Halloween

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani 26 octombrie 8 noiembrie), specialistii precizand ca temperaturile vor fi mai scazute la sfarsitul lunii octombrie si inceputul lunii noiembrie, acestea urmand sa se situeze chiar sub mediile normale ale perioadei, respectiv 4 si 10 grade. De asemenea, sansele de precipitatii vor creste incepand cu luna noiembrie.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Cum va fi vremea la iarna

Meteorologii anunta temperaturi normale pentru noiembrie, decembrie si ianuarie, iar in sud-estul tarii, temperaturile vor fi chiar peste normele climatologice specifice perioadei.

Vremea ramane calda. Care este prognoza meteo pentru luni si marti

Meteorologii au anuntat ca luni temperaturile se vor mentine in jurul celor normale pentru aceasta data, potrivit Mediafax. Astfel, cerul va fi variabil, cu innorari, ziua in regiunile nordice, estice si partial in cele centrale, iar noaptea in sud, in sud-est si in centru. Cu totul izolat vor fi conditii pentru ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in cursul zilei in jumatatea de nord a Moldovei si pe crestele montane, iar noaptea pe litoral.

Prognoza meteo pe 3 luni: Cum va fi vremea la iarna, cand apar primele ninsori si cat de cald va fi de sarbatori

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a dat publicitatii prognoza pentru iarna care bate la usa. Specialistii spun ca vom avea parte de o iarna blanda, cu temperaturi in sud-estul tarii care vor mai ridicate decat mediile multianuale, insa si cu episoade de ger cumplit. Primele semne de iarna autentica vin la sfarsitul lunii noiembrie cand vor aparea primele ninsori la munte si in nordul tarii.

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea in weekend

In weekend, valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru aceasta perioada a anului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 16 grade, iar cea minima va fi de 4. 5 grade.

Secretoasa! Evangeline Lilly, mamica pentru a doua oara

Bucurie pentru Evangeline Lilly. Vedeta din serialul Lost a devenit mama pentru a doua oara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2663 seconds )