Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un cunoscut luptator K1 a fost impuscat mortal in Ucraina

B1 B1,
Un cunoscut luptator K1 a fost impuscat mortal in Ucraina

Unul dintre cei mai cunoscuti luptatori din circuitul K1, Sergei Lascenko, a murit dupa ce a fost impuscat de separatisti in Ucraina, in apropierea unui spital din Odessa, informeaza ziare. com. Conform primelor. continuă pe B1

Un cetatean german a fost impuscat mortal cand se afla la braconaj

Un cetatean german aflat la braconaj a fost impuscat mortal in Arad de catre partenerul sau roman de vanatoare, in noaptea de duminica spre luni.

Un barbat a fost impuscat mortal la o partida ilegala de vanatoare

Un cetatean german de 49 de ani a fost impuscat mortal in timp ce se afla la braconaj, intr-o locatie din judetul Arad. Incidentul a avut loc noaptea trecuta la Neudorf.

Un cetatean german a fost impuscat mortal la braconaj

Un cetatean german aflat la braconaj in judetul Arad a fost impuscat mortal de care partenerul lui de vanatoare, in noaptea de duminica spre luni, potrivit Mediafax.

Cetatean german, impuscat mortal la braconaj de catre un prieten roman (VIDEO)

Un cetatean german, in varsta de 49 de ani, a fost impuscat mortal in noaptea de duminica spre luni, de catre un roman, de 47 de ani, care ii era prieten, informeaza B1 TV. Cei doi se aflau pe un teren.

Un german, impuscat MORTAL la braconaj. Politia Arad: Romanul a tras focuri de arma, crezand ca e un animal

Update 09. 08 - Cetateanul german se afla la o vanatoare neautorizata, impreuna cu prietenul lui roman, cand a fost impuscat accidental de cel din urma, a precizat Ovidiu Liber, de la Politia Arad, luni, la.

Ministerul de Interne din Kenya: Unul dintre autorii masacrului de la Universitatea din Garissa este fiul unui oficial

Unul dintre autorii masacrului de la universitatea Garissa din Kenya, in urma caruia au fost ucise aproximativ 150 de persoane, este fiul unui oficial guvernamental kenyan, a anuntat ministerul de Interne, citat de.

Unul dintre ucigasii din campus este fiul unui oficial guvernamental

Abdirahim Abdullahi, unul dintre cei patru atacatori care au ucis studentii din campusul kenyan Garissa, a fost identificat drept fiul unui oficial guvernamental, a anuntat astazi Ministerul de Interne de la Nairobi, potrivit BBC.

Unul dintre autorii masacrului din Garissa este fiul unui oficial kenyan

Ministerul de Interne din Kenya a anuntat ca unul dintre autorii masacrului de la universitatea din Garissa, soldat cu aproape 150 de morti, este fiul unui oficial guvernamental kenyan, relateaza The Guardian in editia electronica de duminica.

Marius Sumudica a fost demis de la Concordia Chiajna. Acesta era unul dintre cei trei antrenori care rezistasera pe banca de la inceputul sezonului in Liga I

Marius Sumudica a fost demis din functia de antrenor al echipei de fotbal Concordia Chiajna, duminica, dupa rezultatul de egalitate de pe teren propriu cu FC Brasov 1-1), in etapa a 24-a a Ligii I, a confirmat pentru Agerpres ofiterul de presa al clubului, Florin Petrescu.

Unul dintre autorii masacrului de la universitatea din Garissa este fiul unui oficial kenyan

In total, 148 de persoane, majoritatea studenti, au fost ucise si alte 104 au fost ranite in atacul comis joi la Garissa de membri ai organizatiei islamiste sunnite Al-Shabaab.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )