Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cupa Mondiala 2014: Americanii vor acoperi peste 16.000 de kilometri pentru meciurile din faza grupelor

Online Sport Online Sport,
Cupa Mondiala 2014: Americanii vor acoperi peste 16.000 de kilometri pentru meciurile din faza grupelor

Fiecare dintre cele 32 de participante la turneul final al Cupei Mondiale va face un adevarat tur de forta pentru a acoperi distantele intre localitatile care gazduiesc meciuri la turneul final din Brazilia, insa pentru nationala Statelor Unite se anunta un adevarat tur de forta. continuă pe Online Sport

Cupa Mondiala 2014: Brazilia este gata sa deschida turneul

Cupa Mondiala 2014 incepe astazi la ora Romaniei 23:00 cu meciul Brazilia - Croatia. Gazdele incep cursa in ceea ce se doreste al saselea titlu de campioni mondiali la fotbal. Predictia noastra: Brazilia bate cu 2-0. Gazdele nu au voie sa rateze finala, pentru ca alfel se vor trezi la Rio cu favelele in strada, in stare de asediu. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 |Taboul faza finala |Calendar pe zile si Program CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Cupa Mondiala 2014: Prezentarile echipelor din Brazilia

Iata mai jos prezentarile si punctele cheie ale celor 32 de echipe prezente la Cupa Mondiala 2014 din Brazilia. Ele se vor bate pentru trofeu. Stire in curs de editare: adauga jucatorul cheie, omul de urmarit si antrenorul pentru fiecare echipa.

Cine va castiga Cupa Mondiala 2014?

Cupa Mondiala 2014 incepe joi in Brazilia si tine pana pe 13 iulie. Cine este favorita? Cine va castiga Cupa Mondiala? .

Cupa Mondiala 2014: Vopsea invizibila pentru loviturile libere

O vopsea speciala, care se aplica si apoi dispare, va fi introdusa in premiera la o Cupa Mondiala de Fobal. In Brazilia, arbitrii o vor purta la sold si o vor folosi la loviturile libere, cand vor incercui cu ea mingea si vor trage linia pe care va trebui sa stea zidul.

Cupa Mondiala 2014: Ronaldo si-ar putea pierde recordul de 15 goluri

Fostul fobalist Ronaldo detine recordul de goluri la editiile Cupa Mondiala, cu 15 reusite. Recordul sau se afla in pericol.

CInci aplicatii esentiale pentru Cupa Mondiala 2014

Campionatul Mondial de Fotbal 2014 incepe in seara aceasta la ora 23. Playtech va prezinta cele mai interesante aplicatii prin care puteti sa urmariti Campionatul. LiveScore E un clasic. E aplicatia site-ului livescore. com, poate cea mai buna platforma de scoruri in timp real. Nu e dedicata doar Campionatului Mondial 2014, dar jocurile vor fi primele in lista. Veti putea vedea scorul in timp real, cate cartonase galbene au fost sau daca a existat un penalty ratat. Link de download Android.

Prima Cupa Mondiala cu tehnologie video in poarta

Meciurile in care frustrarea si supararea isi spunea cuvantul din cauza deciziilor incorecte ale arbitrilor care nu vedeau goluri valabile s-au terminat incepand cu Cupa Mondiala 2014.

Cupa Mondiala 2014: O noua tragedie il loveste pe Scolari

Un nepot al antrenorului echipei nationale de fotbal a Braziliei, Luiz Felipe Scolari, a murit intr-un accident de masina cu doua zile inainte de startul Cupei Mondiale 2014.

Google te ajuta sa te informezi despre Cupa Mondiala 2014

In timpul Campionatului Mondial, daca sunteti pe drum si vreti informatii rapide, puteti sa scrieti pur si simplu nuemle echipelor participante si veti primi informatii despre acestea sau despre meciuri. Primul meci al Campionatului Mondial de Fotbal 2014 este Brazilia Croatia. Daca le cautati fix asa brazilia croatia veti primi cardul de informatii al meciului. in timpul partidei veti afla cine sunt jucatorii care sunt pe teren, golurile, fazele cele mai importante si clasamentul grupeidirect de pe Google. Asa [].

Cupa Mondiala 2014: cum afli informatii in timp real direct de la Google

In avanpremiera Campionatului Mondial de Fotbal din 2014, Google s-a pregatit si a integrat cautarile inteligente pentru a ajuta oamenii sa se informeze mai usor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )