Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cupa Mondiala a debutat cu incidente pe strazile din Sao Paulo si cu o ceremonie de deschidere de 25 de minute

Antena3 Antena3,
Cupa Mondiala a debutat cu incidente pe strazile din Sao Paulo si cu o ceremonie de deschidere de 25 de minute

Cea de-a 20 editie a Cupei Mondiale a debutat cu incidente pe strazile din Sao Paulo, orasul in care se va disputa primul meci al turneului, intre Brazilia si Croatia, si o festivitate de deschidere de. continuă pe Antena3

CM Fotbal: Grevistii de la metroul din Sao Paulo au incetat protestele, dar situatia ramane tensionata

Cu doar trei zile inainte de startul Campionatului Mondial de Fotbal, tara gazda se confrunta cu mai multe probleme, una din acestea fiind greva angajatilor de la metroul din Sao Paulo. Grevistii au anuntat ca au incetat protestele, dar acestea ar putea fi reluate chiar pe durata turneului final din Brazilia.

Cupa Mondiala 2014: Prezentarile echipelor din Brazilia

Iata mai jos prezentarile si punctele cheie ale celor 32 de echipe prezente la Cupa Mondiala 2014 din Brazilia. Ele se vor bate pentru trofeu. Stire in curs de editare: adauga jucatorul cheie, omul de urmarit si antrenorul pentru fiecare echipa.

Greva de la metroul din Sao Paulo ameninta startul Mondialului

Traficul in Sao Paulo, o metropola cu o populatie cat a Romaniei, a fost paralizat in ultimele zile, din cauza unei greve. Actiunea de protest a muncitorilor de la metroul din Sao Paulo a fost suspendata marti, dar s-ar putea relua chiar in prima zi a turneului final. Joi, aici va avea loc ceremonia de deschidere si meciul de debut, Brazilia-Croatia.

CM 2014: Amical Belgia - SUA, anulat din cauza ambuteiajelor din Sao Paulo

Meciul amical dintre Belgia si SUA, care ar fi trebuit sa aiba loc, joi, la Sao Paulo, a fost anulat din cauza ambuteiajelor din metropola braziliana. Meciul trebuia sa fie unul de pregatire, fara spectatori, inaintea partidelor oficiale din cadrul Cupei Mondiale.

Greva de la metroul din Sao Paulo, suspendata cu doua zile inainte de inceperea turneului final al Cupei Mondiale 2014

Greva de la metroul dinSao Paulo a fost suspendata pana miercuri, angajatii urmand sa se intruneasca atunci pentru a stabili daca joi, in ziua inceperii turneului final al Cupei Mondiale, se vor prezenta.

Victoria Braziliei la Cupa Mondiala, prezisa de samanii din Peru

Samanii din Peru au prezis, marti, ca marea invingatoare a Cupei Mondiale 2014 va fi Brazilia, care va invinge Argentina in finala. Acestia au facut un ritual cu frunze de coca, cranii si fotografii ale vedetelor, noteaza AFP.

Politia a dispersat cu gaze lacrimogene manifestantii la Sao Paulo

Politia braziliana din Sao Paulo a folosit, luni, gaze lacrimogene pentru a dispersa miile de manifestanti ce sustin greva angajatilor de la metrou, noteaza AFP. Demonstrantii au blocat la ora locala 06:00 09:00.

Incidente in Sao Paulo, cu trei zile inainte de startul Cupei Mondiale

Politia din Sai Paulo a folosit gaze lacrimogene pentru a dispera mai multe mii de manifestanti care sustin greva angajatilor de la metrou, cu trei zile inainte de startul Cupei Mondiale, informeaza AFP, citata de.

incepe si Cupa Mondiala de stat in trafic. La Sao Paolo se circula infernal, iar brazilienii se tem pentru fanii englezi

La CM 2006, in orice oras german, drumul de la centru pana la stadion dura maximum 30 de minute. La Sao Paulo, de la centru pana la arena celor de la Corinthians faci doua ore si jumatate, cam cat dureaza un zbor Bucuresti - Paris.

Cel mai bun arbitru asiatic al anului 2012 va conduce meciul de deschidere de la Cupa Mondiala

Japonezul Yuichi Nishimura va arbitra meciul de deschidere al Cupei Mondiale, dintre Brazilia si Croatia, care va avea loc joi, la Sao Paulo, de la ora 23,00 ora Romaniei). Nishimura are 42 de ani, este arbitru.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )