Libnet.ro
UNICEF

14:30

Greva de la metroul din Sao Paulo ameninta startul Mondialului

Adevărul Adevărul,
Greva de la metroul din Sao Paulo ameninta startul Mondialului

Traficul in Sao Paulo, o metropola cu o populatie cat a Romaniei, a fost paralizat in ultimele zile, din cauza unei greve. Actiunea de protest a muncitorilor de la metroul din Sao Paulo a fost suspendata marti, dar s-ar putea relua chiar in prima zi a turneului final. Joi, aici va avea loc ceremonia de deschidere si meciul de debut, Brazilia-Croatia. continuă pe Adevărul

CM Fotbal: Grevistii de la metroul din Sao Paulo au incetat protestele, dar situatia ramane tensionata

Cu doar trei zile inainte de startul Campionatului Mondial de Fotbal, tara gazda se confrunta cu mai multe probleme, una din acestea fiind greva angajatilor de la metroul din Sao Paulo. Grevistii au anuntat ca au incetat protestele, dar acestea ar putea fi reluate chiar pe durata turneului final din Brazilia.

Greva de la metroul din Sao Paulo, suspendata cu doua zile inainte de inceperea turneului final al Cupei Mondiale 2014

Greva de la metroul dinSao Paulo a fost suspendata pana miercuri, angajatii urmand sa se intruneasca atunci pentru a stabili daca joi, in ziua inceperii turneului final al Cupei Mondiale, se vor prezenta.

Greva de la metrou si protestele au ingreunat circulatia in Sao Paulo

Cel mai mare oras al Braziliei s-a confruntat, vineri, cu a doua zi de greva la metrou si un protest privind conditiile de locurie, blocand strazile si provocand dezorganizare generala in sistemul de transport urban cu mai putin de o saptamana inainte de inceperea primului meci din Sao Paulo) de la Cupa Mondiala, transmite Reuters.

Politia a dispersat cu gaze lacrimogene manifestantii la Sao Paulo

Politia braziliana din Sao Paulo a folosit, luni, gaze lacrimogene pentru a dispersa miile de manifestanti ce sustin greva angajatilor de la metrou, noteaza AFP. Demonstrantii au blocat la ora locala 06:00 09:00.

Incidente in Sao Paulo, cu trei zile inainte de startul Cupei Mondiale

Politia din Sai Paulo a folosit gaze lacrimogene pentru a dispera mai multe mii de manifestanti care sustin greva angajatilor de la metrou, cu trei zile inainte de startul Cupei Mondiale, informeaza AFP, citata de.

UPDATE. Sao Paulo se pergateste pentru noi ambuteiaje cu trei zile inainte de inceperea Cupei Mondiale de fotbal. Greva la Metrou. Politia a dispersat 100 de manifestanti

Sao Paulo se pregateste pentru noi ambuteiaje monstruoase, cu trei zile inainte de inceperea Cupei Mondiale de fotbal, deoarece greva de la metrou va continua, luni, desi a fost declarata ilegala, relateaza AFP.

Sao Paulo se pergateste pentru noi ambuteiaje cu trei zile inainte de inceperea Cupei Mondiale de fotbal

Sao Paulo se pregateste pentru noi ambuteiaje monstruoase, cu trei zile inainte de inceperea Cupei Mondiale de fotbal, deoarece greva de la metrou va continua, luni, desi a fost declarata ilegala, relateaza AFP.

Sao Paulo, sub tensiune cu trei zile inainte de inceperea Cupei Mondiale

Momente tensionate in tara gazda a Campionatului Mondial de Fotbal din acest an, dupa ce metropola Sao Paulo asteapta noi ambuteiaje uriase, din cauza prelungirii grevei la metrou. Desi declarata ilegala de catre autoritatile braziliene, sindicalistii din transportul public continua sa protesteze, cu numai trei zile inainte de debutul competitie.

Sao Paolo. Angajatii de la metrou au suspendat actiunea de greva

Protestul de la metroul din Sao Paulo a fost suspendat luni seara actiunea de greva, dar protestatarii ameninta ca o vor relua joi, in ziua inceperii Campionatului Mondial de Fotbal 2014, in cazul in care colegii lor concediati nu vor fi reangajati.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )