Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cupa Mondiala:Luis Suarez este sustinut de presedintele Uruguay-ului

România Liberă România Liberă,
Cupa Mondiala:Luis Suarez este sustinut de presedintele Uruguay-ului

Jose Mujica, presedintele Uruguay-ului, si Diego Lugano, capitanul echipei de fotbal, si. au aratat sustinerea fata de Luis Suarez care este anchetat de FIFA dupa ce l-a muscat pe Giorgio Chellini, la meciul cu Italia. continuă pe România Liberă

Sponsorii fug de Luis Suarez si uruguayanul ar putea pierde milioane de euro

Scandalul in care este implicat atacantul uruguayan Luis Suarez este pe cale sa-l ruineze financiar pe jucatorul sud-american.

Cupa Mondiala: Medie de 2.94 goluri pe meci

Cupa Mondiala din Brazilia este una a recordurilor. Dupa 32 de jocuri, media este 2. 94 goluri pe meci, fiind cea mai ridicata de la turneul final din Mexic, adica din 1970 si pana acum.

Vicente Del Bosque este optimist in privinta viitorului nationalei Spaniei

Selectionerul Spaniei, Vicente Del Bosque, este optimist in privinta viitorului nationalei iberice, in ciuda eliminarii premature de la Cupa Mondiala din Brazilia. Este finalul unui ciclu de sase ani, dar cred.

Suarez, starul Uruguay-ului, si-ar putea lua adio de la Cupa Mondiala. Este anchetat de FIFA

Luis Suarez, starul nationalei Uruguay-ului, este la un pas de a fi eliminat de la Cupa Mondiala, dupa incidentul din partida cu Italia, cand l-ar fi muscat pe Giorgio Chiellini. FIFA a deschis o ancheta, iar in cazul in care va fi gasit vinovat, Suarez poate primi o suspendare de pana la doi ani, mai ales ca este recidivist.

Cati oameni au pariat ca Luis Suarez va musca pe cineva la Cupa Mondiala?

In partida dintre Uruguay si Italia, desfasurata la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia si incheiat 1-0, atacantul sud-american Luis Suarez l-a muscat in ultimele minute la meciului pe fundasul italian lui Juventus, Giorgio Chiellini, si, ca.

FOTO Imaginea pe care Uruguay o va folosi in apararea lui Suarez

Federatia Uruguayana de Fotbal va folosi imaginea de mai jos pentru a demonstra in fata FIFA nevinovatia lui Luis Suarez, jucatorul care a declarat ca muscatura asupra lui Chiellini a fost o faza de joc normala. Sud-americanii vor sa arate ca imaginea care circula peste tot in lume, publicata inclusiv de noi pe site, este trucata cu Photoshop, iar cea originala este in stanga.

FIFA l-a muscat rau pe Luis Suarez: Pedeapsa record la Cupa Mondiala si dat afara din Brazilia

FIFA s-a pronuntat asupra cazului in care este implicat atacantul uruguayan Luis Suarez, dupa ce acesta l-a muscat pe italianul Chiellini, si a dictat o sanctiune istorica impotriva acestuia. Suarez nu va mai aparea la aceasta Cupa Mondiala.

FIFA l-a muscat rau pe Luis Suarez. Pedeapsa uriasa primita de uruguayan, dat afara de la Cupa Mondiala

FIFA s-a pronuntat asupra cazului in care este implicat atacantul uruguayan Luis Suarez, dupa ce acesta l-a muscat pe italianul Chiellini, si a dictat o sanctiune istorica impotriva acestuia. Suarez nu va mai aparea la aceasta Cupa Mondiala.

167 de persoane au mizat pe faptul ca Luis Suarez va musca pe cineva la Cupa Mondiala

167 de persoane din intreaga lume au pariat ca atacantul uruguayan Luis Suarez va musca pe cineva la Cupa Mondiala. Cota pariului a fost de 175 la 1, iar cei 167 de castigatori au obtinut in total 50. 000 de.

CM 2014. Presedintele federatiei uruguayene: Nu exista dovezi pentru a-l sanctiona pe Luis Suarez

Presedintele Federatiei Uruguayene de Fotbal, Wilmar Valdez, este de parere ca fotbalistul din tara pe care o reprezinta, Luis Suarez, nu ar trebui sanctionat, cu toate ca l-a muscat pe adversarul Giorgio Chiellini, la meciul cu Italia 1-0). in urma acelei partide, Uruguay s-a calificat in optimile Campionatului Mondial din Brazilia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )