Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sponsorii fug de Luis Suarez si uruguayanul ar putea pierde milioane de euro

Online Sport Online Sport,
Sponsorii fug de Luis Suarez si uruguayanul ar putea pierde milioane de euro

Scandalul in care este implicat atacantul uruguayan Luis Suarez este pe cale sa-l ruineze financiar pe jucatorul sud-american. continuă pe Online Sport

Uruguayanul Luis Suarez a primit o suspendare de 9 meciuri si interdictie de 4 luni pentru orice activitate legata de fotbal

Noua meciuri suspendare si interdictie de patru luni la orice activitate legata de fotbal - este decizia anuntata de FIFA, joi, in cazul uruguayanului Luis Suarez, cel care l-a muscat de umar pe italianul.

O muscatura de Mondiale! Luis Suarez e instabil emotional, are nevoie de terapie

Uruguayanul Luis Suarez risca o suspendare drastica dupa ce si-a infipt incisivii in umarul italianului Chiellini. Poreclit Canibalul, atacantul are un istoric al gesturilor necugetate.

FIFA analizeaza incidentul Suarez. Uruguayanul nu recunoaste ca a muscat

FIFA a deschis o procedura disciplinara impotriva atacantului Luis Suarez din Uruguay, dupa ce acesta a parut ca il musca pe italianul Giorgio Chiellini in timpul unui meci de la Cupa Mondiala.

Pedeapsa dura pentru Luis Suarez. Atacantul uruguayan va fi suspendat 9 meciuri si nu va putea fi implicat 4 luni in nicio activitate fotbalistica

Luis Suarez va fi suspendat in urmatoarele 9 meciuri ale nationalei Uruguayului si nu va putea fi implicat in nicio activitate fotbalistica timp de 4 luni. Decizia a fost luata de FIFA, in urma incidentului din.

VIDEO CM Fotbal 167 de persoane au pariat inainte de startul competitiei ca Luis Suarez va musca pe cineva

Luis Suarez a oferit faza zilei la Campionatul Mondial de Fotbal dupa ce l-a muscat pe Giorgio Chiellini Uruguay s-a impus cu 1-0 in fata Italiei). Inainte de startul competitiei, 167 de persoane au pariat ca Suarez va musca pe cineva la turneul final gazduit de Brazilia, dupa cum informeaza o casa de pariuri din Norvegia. Intra in material pentru a vedea toate momentele in care Suarez isi musca adversarii.

FIFA l-a muscat rau pe Luis Suarez: Pedeapsa record la Cupa Mondiala si dat afara din Brazilia

FIFA s-a pronuntat asupra cazului in care este implicat atacantul uruguayan Luis Suarez, dupa ce acesta l-a muscat pe italianul Chiellini, si a dictat o sanctiune istorica impotriva acestuia. Suarez nu va mai aparea la aceasta Cupa Mondiala.

FIFA l-a muscat rau pe Luis Suarez. Pedeapsa uriasa primita de uruguayan, dat afara de la Cupa Mondiala

FIFA s-a pronuntat asupra cazului in care este implicat atacantul uruguayan Luis Suarez, dupa ce acesta l-a muscat pe italianul Chiellini, si a dictat o sanctiune istorica impotriva acestuia. Suarez nu va mai aparea la aceasta Cupa Mondiala.

CM Fotbal: Luis Suarez, suspendat 9 meciuri de la echipa nationala si 4 luni din fotbal, dupa ce l-a muscat pe Chiellini

Luis Suarez 27 de ani) a fost pedepsit, joi, de FIFA cu o suspendare de noua partide de la echipa nationala a Uruguayului si cu patru luni din orice activitate fotbalistica, informeaza Reuters. Masura forului international a venit dupa ce Suarez l-a muscat pe Giorgio Chiellini in timpul partidei dintre Uruguay si Italia 1-0), de la CM de Fotbal din Brazilia.

Adevarul Live CM 2014: Cate etape de suspendare risca Luis Suarez pentru atacul canibalic asupra lui Chiellini?

Alexandru Stefan, Iulian Anghel si Cezar Uricec vor discuta despre ultimele evenimente de la Cupa Mondiala: eliminarea Italiei si gestul necugetat al lui Luis Suarez.

VIDEO Luis Suarez il musca pe Chiellini - Atacantul din Uruguay risca doi ani de suspendare

FIFA a deschis o procedura disciplinara impotriva lui Luis Suarez, atacantul echipei Liverpool care l-a muscat pe aparatorul italian Giorgio Chiellini in timpul partidei dintre Uruguay si Italia 1-0, de la CM din Brazilia). Suarez risca doi ani de suspendare sau 24 de meciuri ale primei reprezentative din Uruguay.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )