Libnet.ro
UNICEF

08:30

O muscatura de Mondiale! Luis Suarez e instabil emotional, are nevoie de terapie

Adevărul Adevărul,
O muscatura de Mondiale! Luis Suarez e instabil emotional, are nevoie de terapie

Uruguayanul Luis Suarez risca o suspendare drastica dupa ce si-a infipt incisivii in umarul italianului Chiellini. Poreclit Canibalul, atacantul are un istoric al gesturilor necugetate. continuă pe Adevărul

Vedeta Uruguayului Luis Suarez si-a muscat din nou un adversar si risca o pedeapsa dura din partea FIFA

Calificarea Uruguayului in optimile de finala ale Cupei Mondiale de Fotbal dupa victoria in fata Italiei a fost umbrita de un incident mai putin placut: vedeta uruguayana Luis Suarez a recidivat si si-a muscat un adversar de umar, scrie AFP.

VIDEO CM Fotbal 167 de persoane au pariat inainte de startul competitiei ca Luis Suarez va musca pe cineva

Luis Suarez a oferit faza zilei la Campionatul Mondial de Fotbal dupa ce l-a muscat pe Giorgio Chiellini Uruguay s-a impus cu 1-0 in fata Italiei). Inainte de startul competitiei, 167 de persoane au pariat ca Suarez va musca pe cineva la turneul final gazduit de Brazilia, dupa cum informeaza o casa de pariuri din Norvegia. Intra in material pentru a vedea toate momentele in care Suarez isi musca adversarii.

Adevarul Live CM 2014: Cate etape de suspendare risca Luis Suarez pentru atacul canibalic asupra lui Chiellini?

Alexandru Stefan, Iulian Anghel si Cezar Uricec vor discuta despre ultimele evenimente de la Cupa Mondiala: eliminarea Italiei si gestul necugetat al lui Luis Suarez.

VIDEO Luis Suarez il musca pe Chiellini - Atacantul din Uruguay risca doi ani de suspendare

FIFA a deschis o procedura disciplinara impotriva lui Luis Suarez, atacantul echipei Liverpool care l-a muscat pe aparatorul italian Giorgio Chiellini in timpul partidei dintre Uruguay si Italia 1-0, de la CM din Brazilia). Suarez risca doi ani de suspendare sau 24 de meciuri ale primei reprezentative din Uruguay.

167 de persoane au mizat pe faptul ca Luis Suarez va musca pe cineva la Cupa Mondiala

167 de persoane din intreaga lume au pariat ca atacantul uruguayan Luis Suarez va musca pe cineva la Cupa Mondiala. Cota pariului a fost de 175 la 1, iar cei 167 de castigatori au obtinut in total 50. 000 de.

Cati oameni au pariat ca Luis Suarez va musca pe cineva la Cupa Mondiala?

In partida dintre Uruguay si Italia, desfasurata la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia si incheiat 1-0, atacantul sud-american Luis Suarez l-a muscat in ultimele minute la meciului pe fundasul italian lui Juventus, Giorgio Chiellini, si, ca.

Adevarul Live: Cate etape de suspendare risca Luis Suarez pentru atacul canibalic asupra lui Giorgio Chiellini?

Alexandru Stefan, Iulian Anghel si Cezar Uricec au discutat discuta despre ultimele evenimente de la Cupa Mondiala: eliminarea Italiei in faza grupelor si gestul necugetat al lui Luis Suarez, de a-l musca pe italianul Giorgio Chiellini.

Cum se apara Luis Suarez: M-am sprijinit de umarul lui Chiellini

Luis Suarez risca o suspendare de doi ani din partea FIFA dupa ce l-a muscat pe Giorgio Chiellini, fundasul Italiei. Chestionat in legatura cu acest incident, atacantul Uruguayului a precizat: M-am sprijinit de umarul lui. Ramane de vazut cat il va tine departe de teren faptul ca s-a sprijinit de umarul lui Chiellini.

FIFA a deschis o procedura disciplinara impotriva lui Luis Suarez. Atacantul uruguayan risca o suspendare de 24 de meciuri sau doi ani

FIFA a anuntat, in noaptea de marti spre miercuri, ca a deschis o procedura disciplinara impotriva atacantului uruguayan Luis Suarez, care l-ar fi muscat de umar pe Giorgio Chiellini, in timpul meciului cu.

FIFA va deschide o ancheta in cazul Luis Suarez, care l-a muscat de umar pe italianul Chiellini

FIFA va deschide o ancheta in cazul atacantului uruguayan Luis Suarez, care l-a muscat de umar pe fundasul italian Giorgio Chiellini, in meciul castigat, marti, de sud-americani, cu scorul de 1-0. FIFA va.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )