Libnet.ro
UNICEF

08:30

Adevarul Live: Cate etape de suspendare risca Luis Suarez pentru atacul canibalic asupra lui Giorgio Chiellini?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Cate etape de suspendare risca Luis Suarez pentru atacul canibalic asupra lui Giorgio Chiellini?

Alexandru Stefan, Iulian Anghel si Cezar Uricec au discutat discuta despre ultimele evenimente de la Cupa Mondiala: eliminarea Italiei in faza grupelor si gestul necugetat al lui Luis Suarez, de a-l musca pe italianul Giorgio Chiellini. continuă pe Adevărul

Adevarul Live CM 2014: Cate etape de suspendare risca Luis Suarez pentru atacul canibalic asupra lui Chiellini?

Alexandru Stefan, Iulian Anghel si Cezar Uricec vor discuta despre ultimele evenimente de la Cupa Mondiala: eliminarea Italiei si gestul necugetat al lui Luis Suarez.

O muscatura de Mondiale! Luis Suarez e instabil emotional, are nevoie de terapie

Uruguayanul Luis Suarez risca o suspendare drastica dupa ce si-a infipt incisivii in umarul italianului Chiellini. Poreclit Canibalul, atacantul are un istoric al gesturilor necugetate.

CM 2014. Barcelona a pregatit 85 de milioane de euro pentru Luis Suarez

El Mundo Deportivo, ziarul de casa a lui FC Barcelona, scrie ca uruguayanul Luis Suarez este la mai putin de un pas de echipa catalana.

Adevarul Live, ora 15:45: Varujan Vosganian, vicepresedinte PNL, despre congresul PNL si demisia lui Traian Basescu

Senatorul PNL Varujan Vosganian vine la Adevarul Live pentru o discutie pe marile teme politice din acest moment cu Dan Marinescu redactor-sef Adevarul) si jurnalistul Liviu Iolu.

Adevarul Live, ora 15.45: Varujan Vosganian, vicepresedinte PNL, despre congresul PNL si despre demisia lui Traian Basescu

Senatorul PNL Varujan Vosganian vine la Adevarul Live pentru o discutie pe marile teme politice din acest moment cu redactorul-sef Adevarul, Dan Marinescu, si cu jurnalistul Liviu Iolu.

Varujan Vosganian, la Adevarul Live: PDL va accepta un candidat propus de PNL, care sa se distanteze de Basescu

Senatorul PNL Varujan Vosganian a vorbit, la Adevarul Live, despre miza Congresului PNL, care va avea loc in weekend, despre fuziunea cu PDL, despre pozitia PNL vizavi de presedintele Taian Basescu, dar si despre politica lui Klaus Iohannis din calitatea sa de lider al PNL.

BACALAUREAT 2014 Motivatia tinerilor. Ce i-ar putea determina sa vina cu drag la scoala, la Adevarul Live de la 12:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 12:00 vom dezbate ce anume ii motiveaza pe tineri sa vina cu drag la scoala si ce ii motiveaza sa invete.

Bogdan Mihai Simion, menestrelul de pe strazile marilor orase. Despre muzica traditionala romaneasca, la Adevarul Live, de la 13.00

A cules muzica de la sute de lautari batrani si ridati, a cutreierat prin sate uitate de lume si a invatat muzica romaneasca autentica chiar in locul in care taranii, tiganii, evreii ori armenii au nascut-o. Bogdan Mihai Simion este unul dintre ultimii cobzari din Romania. Despe cobza lui si despre muzica adevarata, Bogdan Simion vorbeste astazi, de la 13. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 11.00: Cum va arata noul Orient Mijlociu, dupa Irak?

Criza din Irak reprezinta scanteia care va reconfigura frontierele in Orientul Mijlociu. Cine sunt marii castigatori ai aceste situatii critice si cum ar putea arata balanta de putere in regiune sunt subiectele dezbatute la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, de gen. r) Teodor Frunzeti si corespondentul Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu.

Vanzarea a 26% din actiunile Petromidia, discutata de la ora 12.00, la Adevarul Live, cu Azamat Zhangulov, vicepresedinte Rompetrol Group

Vicepresedintele Rompetrol Azamat Zhangulov vine de la 12. 00, la Adevarul Live, pentru a discuta despre achizitia pachetului de 26% din actiunile pe care statul roman le detine la Rompetrol Rafinare, dar si proiectele care vor fi realizate din fondul de investitii in energie, realizat in parteneriat cu statul roman.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )