Libnet.ro
UNICEF

08:00

CM Fotbal: Luis Suarez, suspendat 9 meciuri de la echipa nationala si 4 luni din fotbal, dupa ce l-a muscat pe Chiellini

Hotnews Hotnews,
 CM Fotbal: Luis Suarez, suspendat 9 meciuri de la echipa nationala si 4 luni din fotbal, dupa ce l-a muscat pe Chiellini

Luis Suarez 27 de ani) a fost pedepsit, joi, de FIFA cu o suspendare de noua partide de la echipa nationala a Uruguayului si cu patru luni din orice activitate fotbalistica, informeaza Reuters. Masura forului international a venit dupa ce Suarez l-a muscat pe Giorgio Chiellini in timpul partidei dintre Uruguay si Italia 1-0), de la CM de Fotbal din Brazilia. continuă pe Hotnews

Lovitura pentru Uruguay: Suarez, suspendat pentru totul restul Cupei Mondiale

Atacantul nationalei Uruguay-ului, Luis Suarez, a fost suspendat de catre FIFA 9 meciuri, ceea ce inseamna ca nu va mai putea juca la Cupa Mondiala, drept urmare a faptului ca l-a muscat de umar pe Chiellini in partida cu Italia. Lovitura este una de proportii pentru nationala sud-americana, avand in vedere ca Suarez era cel mai important om din atac.

Pedeapsa dura pentru Luis Suarez. Atacantul uruguayan va fi suspendat 9 meciuri si nu va putea fi implicat 4 luni in nicio activitate fotbalistica

Luis Suarez va fi suspendat in urmatoarele 9 meciuri ale nationalei Uruguayului si nu va putea fi implicat in nicio activitate fotbalistica timp de 4 luni. Decizia a fost luata de FIFA, in urma incidentului din.

Uruguayanul Luis Suarez a primit o suspendare de 9 meciuri si interdictie de 4 luni pentru orice activitate legata de fotbal

Noua meciuri suspendare si interdictie de patru luni la orice activitate legata de fotbal - este decizia anuntata de FIFA, joi, in cazul uruguayanului Luis Suarez, cel care l-a muscat de umar pe italianul.

FIFA l-a muscat rau pe Luis Suarez: Pedeapsa record la Cupa Mondiala si dat afara din Brazilia

FIFA s-a pronuntat asupra cazului in care este implicat atacantul uruguayan Luis Suarez, dupa ce acesta l-a muscat pe italianul Chiellini, si a dictat o sanctiune istorica impotriva acestuia. Suarez nu va mai aparea la aceasta Cupa Mondiala.

FIFA l-a muscat rau pe Luis Suarez. Pedeapsa uriasa primita de uruguayan, dat afara de la Cupa Mondiala

FIFA s-a pronuntat asupra cazului in care este implicat atacantul uruguayan Luis Suarez, dupa ce acesta l-a muscat pe italianul Chiellini, si a dictat o sanctiune istorica impotriva acestuia. Suarez nu va mai aparea la aceasta Cupa Mondiala.

VIDEO Luis Suarez il musca pe Chiellini - Atacantul din Uruguay risca doi ani de suspendare

FIFA a deschis o procedura disciplinara impotriva lui Luis Suarez, atacantul echipei Liverpool care l-a muscat pe aparatorul italian Giorgio Chiellini in timpul partidei dintre Uruguay si Italia 1-0, de la CM din Brazilia). Suarez risca doi ani de suspendare sau 24 de meciuri ale primei reprezentative din Uruguay.

FIFA l-a muscat rau pe Luis Suarez. Pedeapsa uriasa primita de uruguayan

FIFA s-a pronuntat asupra cazului in care este implicat atacantul uruguayan Luis Suarez si a dictat o sanctiune istorica impotriva acestuia.

FIFA a deschis o procedura disciplinara impotriva lui Luis Suarez. Atacantul uruguayan risca o suspendare de 24 de meciuri sau doi ani

FIFA a anuntat, in noaptea de marti spre miercuri, ca a deschis o procedura disciplinara impotriva atacantului uruguayan Luis Suarez, care l-ar fi muscat de umar pe Giorgio Chiellini, in timpul meciului cu.

VIDEO CM Fotbal 167 de persoane au pariat inainte de startul competitiei ca Luis Suarez va musca pe cineva

Luis Suarez a oferit faza zilei la Campionatul Mondial de Fotbal dupa ce l-a muscat pe Giorgio Chiellini Uruguay s-a impus cu 1-0 in fata Italiei). Inainte de startul competitiei, 167 de persoane au pariat ca Suarez va musca pe cineva la turneul final gazduit de Brazilia, dupa cum informeaza o casa de pariuri din Norvegia. Intra in material pentru a vedea toate momentele in care Suarez isi musca adversarii.

Cupa Mondiala:Luis Suarez este sustinut de presedintele Uruguay-ului

Jose Mujica, presedintele Uruguay-ului, si Diego Lugano, capitanul echipei de fotbal, si. au aratat sustinerea fata de Luis Suarez care este anchetat de FIFA dupa ce l-a muscat pe Giorgio Chellini, la meciul cu Italia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )