Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cupa Romaniei: Hermannstadt, in optimi - Victorie in inferioritate numerica contra celor de la Chindia Targoviste

Hotnews Hotnews,
 Cupa Romaniei: Hermannstadt, in optimi - Victorie in inferioritate numerica contra celor de la Chindia Targoviste

Hermannstadt s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale Cupei Romaniei, impunandu-se cu scorul de 1-0 in meciul disputat la Ploiesti cu Chindia Targoviste, in care a jucat in inferioritate numerica din minutul 68. continuă pe Hotnews

Hermannstadt o elimina in zece oameni pe Chindia

Echipa AFC Hermannstadt s-a calificat, miercuri, in optimile de finala din Cupa Romaniei dupa 1-0 cu Chindia Targoviste.

Cupa Romaniei: Universitatea Cluj s-a calificat in optimi, dupa ce a intors scorul cu U Craiova 1948 (3-2 dupa prelungiri) Rezultatele zilei

Formatia Universitatea Cluj a invins, marti, in deplasare, scor 3-2, dupa prelungiri, echipa U Craiova 1948, revenind de la 0-2, si s-a calificat in optimile Cupei Romaniei. Clujenii au evoluat si in inferioritate numerica din minutul 81.

Liga 1: Viitorul a intors scorul cu Poli Iasi in inferioritate numerica (2-1) si a egalat-o pe CFR Cluj in fruntea clasamentului

Formatia FC Viitorul a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, cu echipa Poli Iasi, in ultimul meci al etapei a X-a a Ligii I. Constantenii au jucat in inferioritate numerica din minutul 54 si au revenit dupa ce au fost condusi cu 1-0. in urma acestui rezultat, echipa lui Hagi a egalat-o pe CFR Cluj in fruntea clasamentului cu 21 de puncte ardelenii au golaveraj mai bun).

Chindia, eliminata din Cupa Romaniei. FC Hermannstadt merge mai departe

FC Hermannstadt s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce.

Universitatea Craiova, victorie scurta si calificare in optimile Cupei Romaniei

Intr-un meci considerat in deplasare, dar disputat totusi pe teren propriu in Banie, Universitatea Craiova a invins-o la limita pe CSM Resita, cu 1-0, in saisprezecimile din Cupa Romaniei.

Foresta Suceava si Metalul Buzau produc surpriza in Cupa Romaniei

Considerata pe buna dreptate o competitie a surprizelor, Cupa Romaniei nu se dezminte si chiar din prima zi a fazei saisprezecimilor au aparut primele rezultate care au rasturnat calculele hartiei.

LIVE Cupa Romaniei - Saisprezecimi. Prelungiri la FCU Craiova 1948 - U Cluj!

Marti sunt programate primele meciuri din faza Saisprezecimilor de finala in Cupa Romaniei. Toate partidele vor fi live text in aceasta pagina.

Victor Piturca surprinde: Pe mine nu ma intereseaza Cupa Romaniei

Universitatea Craiova s-a calificat in optimile din Cupa Romaniei, dar antrenorul Victor Piturca a declarat dupa meciul cu CSM Resita 1-0) ca nu este interesat in mod special de aceasta competitie si ca principalul sau obiectiv este campionatul.

U Cluj revine de la 0-2 si se califica in inferioritate numerica dupa 120 de minute la Craiova!

FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu, a evoluat in premiera pe noul stadion Ion Oblemenco si a avut 2-0 cu U Cluj in minutul 13 al meciului din saisprezecimile Cupei Romaniei.

Cupa Romaniei: Dinamo s-a calificat in optimi (3-1 cu UTA Arad); Gaz Metan Medias, eliminata de Foresta Suceava (scor 2-1)

Dinamo s-a calificat in optimile Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus cu 3-1 in fata celor de la UTA Arad. Dan Nistor a contribuit din plin la victoria cainilor, cu un gol si doua pase decisive. in alta partida a zilei, Foresta Suceava echipa din Liga a 3-a) a furnizat surpriza si a eliminat-o din competitie pe Gaz Metan Medias, scor 2-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )