Libnet.ro
UNICEF

11:30

Curs valutar 30 august. Crestere notabila pentru dolar

România Liberă România Liberă,
Curs valutar 30 august. Crestere notabila pentru dolar

Cursul valutar valabil marti, 30 august, indica o depreciere a monedei nationale in raport cu principalele valute, exceptie facand francul elvetian . continuă pe România Liberă

Curs valutar 29 august. Creste euro, scade francul elvetian

Cursul valutar valabil luni, 29 august, indica o crestere a cotatiilor euro si dolarului, in paralel cu o scadere a lirei sterline si a francului elvetian .

Curs valutar 26 august. Leul se apreciaza in fata principalelor valute

Dupa o zi de depreciere, cursul valutar valabil vineri, 26 august, indica o apreciere a monedei nationale in raport cu principalele valute .

HOROSCOP 30 august. Taurii vor clarifica o neintelegere

Horoscop maine, 30 august. Taurii vor clarifica o neintelegere, iar Gemenii isi vor reanaliza o decizie importanta. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic, 30 august 2016: Balantele se afirma profesional

Horoscop zilnic, 30 august 2016: Taurii sunt foarte energici si optimisti, Leii se bucura de aprecieri colegiale si de cele ale persoanei iubite, iar Capricornii inainteaza pe scara sociala.

La Galati se deschide, din 30 august, un centru de zi pentru terapia copiilor cu autism. Investitia e de 700.000 de euro

Proiectul a fost realizat de Primaria Galati, fiind sustinut din fonduri europene in proportie de peste 70 la suta. Centrul beneficiaza de utilitati performante pentru terapia copiilor cu autism.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )