Libnet.ro
UNICEF

11:30

Horoscop zilnic, 30 august 2016: Balantele se afirma profesional

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 30 august 2016: Balantele se afirma profesional

Horoscop zilnic, 30 august 2016: Taurii sunt foarte energici si optimisti, Leii se bucura de aprecieri colegiale si de cele ale persoanei iubite, iar Capricornii inainteaza pe scara sociala. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 29 august 2016: Varsatorii au idei noi, originale si competitive

Horoscop zilnic, 29 august 2016: Fecioarele sunt sustinute de familie, iar inspiratia Sagetatorilor este la cote maxime.

Horoscop zilnic, 28 august 2016: Sagetatorii celibatari primesc propuneri tentante

Horoscop zilnic, 28 august 2016: Taurii au parte de aventuri netainuite, Fecioarele sunt inspirate si foarte senzuale, iar Pestii sunt exuberanti si vor sa-si traiasca viata.

Horoscop zilnic, 27 august 2016. Sagetatorii obtin castiguri care provoaca invidia

Horoscop zilnic, 27 august 2016. Taurii sunt nevoiti sa apeleze la ajutorul amicilor ca sa-si achite datoriile, in schimb au noroc din plin Sagetatorii, care obtin castiguri financiare pentru care sunt invidiati.

Horoscop zilnic, 28 august. Zile bune la finalul acestei saptamani

Berbec Activitatile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei sunt cele indicate la finalul acestei sapatmani. Se pot face mai usor curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare.

Horoscop zilnic, 27 august. Zile bune la sfarsitul saptamanii

Berbec Activitatile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei sunt cele indicate la finalul acestei sapatmani. Se pot face mai usor curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare.

Horoscop zilnic, 26 august. Lasati evenimentele sa isi urmeze cursul firesc, indiferent ce se intampla

Berbec Posibil sa te agaseze la un moment dat informatiile vehiculate in preajma ta sau faptul ca multe persoane iti solicita sfaturi sau detalii ale vietii tale personale. Evita sa vorbesti prea mult si mai ales nu.

HOROSCOP 30 august. Taurii vor clarifica o neintelegere

Horoscop maine, 30 august. Taurii vor clarifica o neintelegere, iar Gemenii isi vor reanaliza o decizie importanta. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Curs valutar 30 august. Crestere notabila pentru dolar

Cursul valutar valabil marti, 30 august, indica o depreciere a monedei nationale in raport cu principalele valute, exceptie facand francul elvetian .

MACRO NEWSLETTER 26 August 2016

Increderea mediului de afaceri din Germania a scazut neasteptat in august 2016, conform datelor de la institutul Ifo. Indicele increderii a scazut pana la 106,2, de la 108,3 in luna precedenta.

MACRO NEWSLETTER 29 august 2016

Creditul acordat rezidentilor din zona euro a crescut cu o rata anuala de 3,9% in iulie 2016, dupa un avans de 3,8% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri anuale de 12,3% a creditului guvernamental si a unui avans de 1,4% a creditului neguvernamental.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )