Libnet.ro
UNICEF

11:30

Horoscop zilnic, 28 august 2016: Sagetatorii celibatari primesc propuneri tentante

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 28 august 2016: Sagetatorii celibatari primesc propuneri tentante

Horoscop zilnic, 28 august 2016: Taurii au parte de aventuri netainuite, Fecioarele sunt inspirate si foarte senzuale, iar Pestii sunt exuberanti si vor sa-si traiasca viata. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 27 august 2016. Sagetatorii obtin castiguri care provoaca invidia

Horoscop zilnic, 27 august 2016. Taurii sunt nevoiti sa apeleze la ajutorul amicilor ca sa-si achite datoriile, in schimb au noroc din plin Sagetatorii, care obtin castiguri financiare pentru care sunt invidiati.

Horoscop zilnic, 26 august 2016. Balantele aplaneaza declansarea unui conflict la serviciu

Horoscop zilnic, 26 august 2016. Nativii din Balanta dau dovada de rabdare si reusesc sa stopeze declansarea unui conflict la serviciu, in timp ce Gemenii se simt responsabili pentru soarta cuiva drag.

Horoscop zilnic, 25 august 2016: Racii fac lucruri spectaculoase care se vor pastra mult timp in memoria rudelor

Horoscop zilnic, 25 august 2016: Taurii sunt promovati la serviciu, Balantele ajuta la imbunatatirea financiara a familiei, iar Varsatorii au parteneri de cuplu intelegatori.

Horoscop zilnic, 27 august. Zile bune la sfarsitul saptamanii

Berbec Activitatile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei sunt cele indicate la finalul acestei sapatmani. Se pot face mai usor curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare.

Horoscop zilnic, 26 august. Lasati evenimentele sa isi urmeze cursul firesc, indiferent ce se intampla

Berbec Posibil sa te agaseze la un moment dat informatiile vehiculate in preajma ta sau faptul ca multe persoane iti solicita sfaturi sau detalii ale vietii tale personale. Evita sa vorbesti prea mult si mai ales nu.

Horoscop zilnic, 25 august. Experiente interesante pentru gemeni

Berbec La mare cautare sunt relatiile cu rudele si prietenii apropiati. S-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri in interes de serviciu sau pentru a-i ajuta pe cei dragi. Pe de alta parte, avalansa de.

Horoscop zilnic, 24 august. Taurii sunt dezamagiti de prieteni

Berbec Luna se afla in continuare in Taur, activand zona banilor si posesiunilor materiale, semn ca si astazi e necesar sa te concentrezi asupra beneficiilor pe care le-ai putea aduce in viata ta, prin valorizarea.

HOROSCOP 28 august. Sagetatorii se pregatesc de o saptamana incarcata

Horoscop maine, 28 august. Sagetatorii se pregatesc de o saptamana incarcata, iar Pestii vor fi preocupati de dragoste. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Meciul dintre FC Brasov si Dunarea Calarasi, programat pe 28 august, va fi televizat

Partida dintre FC Brasov si Dunarea Calarasi din cadrul etapei a 4-a, programata duminica, 28 august, pe arena Tineretului incepand cu ora 12. 30 de minute va fi transmisa live de Digisport 1.

MACRO NEWSLETTER 26 August 2016

Increderea mediului de afaceri din Germania a scazut neasteptat in august 2016, conform datelor de la institutul Ifo. Indicele increderii a scazut pana la 106,2, de la 108,3 in luna precedenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )