Libnet.ro
UNICEF

13:00

Horoscop zilnic, 26 august. Lasati evenimentele sa isi urmeze cursul firesc, indiferent ce se intampla

Antena3 Antena3,
Horoscop zilnic, 26 august. Lasati evenimentele sa isi urmeze cursul firesc, indiferent ce se intampla

Berbec Posibil sa te agaseze la un moment dat informatiile vehiculate in preajma ta sau faptul ca multe persoane iti solicita sfaturi sau detalii ale vietii tale personale. Evita sa vorbesti prea mult si mai ales nu. continuă pe Antena3

Horoscop zilnic, 26 august 2016. Balantele aplaneaza declansarea unui conflict la serviciu

Horoscop zilnic, 26 august 2016. Nativii din Balanta dau dovada de rabdare si reusesc sa stopeze declansarea unui conflict la serviciu, in timp ce Gemenii se simt responsabili pentru soarta cuiva drag.

Horoscop zilnic, 27 august 2016. Sagetatorii obtin castiguri care provoaca invidia

Horoscop zilnic, 27 august 2016. Taurii sunt nevoiti sa apeleze la ajutorul amicilor ca sa-si achite datoriile, in schimb au noroc din plin Sagetatorii, care obtin castiguri financiare pentru care sunt invidiati.

Horoscop zilnic, 24 august 2016: Fecioarele au fantezii amoroase

Horoscop zilnic, 24 august 2016: Partenerii Sagetatorilor insista sa puna la cale o petrecere grandioasa, Varsatorii au idei financiare inspirate, iar Pestiii sunt foarte energici, dar si rationali.

Horoscop zilnic, 25 august. Experiente interesante pentru gemeni

Berbec La mare cautare sunt relatiile cu rudele si prietenii apropiati. S-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri in interes de serviciu sau pentru a-i ajuta pe cei dragi. Pe de alta parte, avalansa de.

Horoscop zilnic, 24 august. Taurii sunt dezamagiti de prieteni

Berbec Luna se afla in continuare in Taur, activand zona banilor si posesiunilor materiale, semn ca si astazi e necesar sa te concentrezi asupra beneficiilor pe care le-ai putea aduce in viata ta, prin valorizarea.

Horoscop zilnic, 23 august. Luna aduce beneficii pentru majoritatea zodiilor

Berbec Iata o zi fructuoasa, eficienta, cu rezultate foarte bune in plan profesional si financiar. Luna este situata in Taur, in zona banilor proveniti din munca proprie. Aspectele pe care le formeaza, cu planetele.

Horoscop zilnic, 25 august 2016: Racii fac lucruri spectaculoase care se vor pastra mult timp in memoria rudelor

Horoscop zilnic, 25 august 2016: Taurii sunt promovati la serviciu, Balantele ajuta la imbunatatirea financiara a familiei, iar Varsatorii au parteneri de cuplu intelegatori.

HOROSCOP 26 august. Sagetatorii vor fi recompensati pentru realizarile lor

Horoscop maine, 26 august. Sagetatorii vor fi recompensati pentru realizarile lor, iar Scorpionii vor fi sufletul petrecerilor. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Curs valutar 26 august. Leul se apreciaza in fata principalelor valute

Dupa o zi de depreciere, cursul valutar valabil vineri, 26 august, indica o apreciere a monedei nationale in raport cu principalele valute .

26 august in istorie: Franta proclama Declaratia Drepturilor Omului. Napoleon va ocupa Moscova

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 26 august .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )