Libnet.ro
UNICEF

10:30

Curs valutar BNR. Leul scade usor in fata monedei europene

Adevărul Adevărul,
Curs valutar BNR. Leul scade usor in fata monedei europene

Curs valutar BNR de astazi anunta o scadere a leului in fata monedei europene si o crestere in fata dolarului si a francului elvetian. continuă pe Adevărul

Curs valutar BNR. Leul creste usor fata de moneda europeana si francul elvetian

Curs valutar BNR de astazi anunta un leu in crestere usoara fata de moneda europeana si francul elvetian si in scadere fata de dolarul american.

Curs valutar BNR. Leul creste in fata principalelor valute de schimb

Curs valutar BNR de astazi anunta o crestere a leului in fata monedei europene, a francului elvetian si a dolarului american.

Curs valutar 22 iulie. La cat a ajuns euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat, miercuri, moneda euro la 4. 4172 lei, in crestere cu 75 de bani fata de ziua precedenta. Dolarul american a fost cotat cu 4. 0399 lei, in scadere cu 22 de bani fata de sedinta precedenta.

Curs valutar 21 iulie. Cum a evoluat moneda euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat, marti, moneda euro la 4. 4097 lei, in scadere cu 0,17% fata de ziua precedenta. Dolarul american a fost cotat cu 4. 0626 lei, in scadere cu o,39% fata de sedinta precedenta.

Curs valutar 20 iulie. Cu cat a fost cotata moneda europeana

Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat, luni, moneda euro la 4,4174 lei, in scadere cu 20 de bani fata de ziua precedenta. Dolarul american a fost cotat cu 4. 0785 lei, in crestere cu 50 de bani fata de sedinta precedenta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )