Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cursul francului elvetian a inregistrat o noua scadere

Antena3 Antena3,
Cursul francului elvetian a inregistrat o noua scadere

Cursul pentru francul elevetian a scazut joi pentru a doua sedinta consecutiv, cu 0,89 bani, la 4,1522 lei. Scaderea are loc in contextul deprecierii monedei elevetiene pe pietele externe. Cursul anuntat de. continuă pe Antena3

Cursul francului elvetian, a opta scadere. Valoreaza 4,1522 lei

Cursul francului elvetian anuntat de BNR a continuat sa coboare si joi si a ajuns la 4,1522 lei/euro, consemnand astfel a opta scadere din ultimele noua sedinte, alimentata insa doar de deprecierea monedei elvetiene pe pietele externe, transmite Mediafax. Leul a ramas stabil fata de euro, cu o referinta in urcare cu doar 0,07 bani, la 4,4088 lei.

Cursul francului elvetian a crescut din nou, dupa sase sedinte de scadere

Cursul pentru francul elevetian anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a urcat marti cu 1,46 bani, la 4,1912 lei, si a inregistrat astfel prima crestere dupa sase sedinte in care s-a indepartat de.

Protest fata de cresterea cursului francului elvetian. Un timisorean si-a platit rata folosind monede de 10 si 50 de bani

Un barbat din Timisoara care are doua credite in franci elvetieni la banci diferite, pentru care plateste lunar 780 de franci elvetieni, a achitat, marti, o parte a uneia dintre rate folosind monede de 10 si.

Falimentul personal - solutie la criza francului elvetian?

Criza cauzata de creditele in franci elvetieni a readus in discutie proiectul de lege a insolventei persoanelor fizice, considerata drept o posibila solutie pentru cei care nu-si mai pot plati ratele la banci, dupa cresterea fulminanta a cursului.

VIDEOFOTO: iPhone 6 Batmobile. Cea mai noua carcasa pentru cel mai nou smartphone Apple

Ai deja cel mai nou telefon iPhone 6? Dar cum ar fi sa ai si cel mai cool iPhone 6? Esti fan al benzilor desenate sau pur si simplu ti-au placut filmele cu Batman? Un site din China a promovat pe net ultima carcasa pentru ultimul smartphone Apple, Batmobile case, potrivit highsnobiety. com .

Putin, o noua lovitura pentru Ucraina: Moscova are nevoie de bani

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut Ucrainei sa returneze anticipat un credit de trei miliarde de dolari care are scadenta in decembrie 2015, explicand ca Moscova are nevoie de bani pentru combaterea crizei economice, relateaza agentia TASS, conform Mediafax.

O noua LOVITURA pentru Elena Udrea. DNA cere ca blonda de la prezidentiale sa fie URMARITA PENAL

Ultimele zile au fost un maraton al audierilor si loviturilor pentru greii care dominau scena politica pana mai ieri. in aceasta dimineata s-au facut perchezitii in ceea ce priveste dosarul Gala Bute, iar.

O noua lovitura pentru PMP. Primarul cu elicopter, RETINUT de DNA pentru evaziune fiscala

Primarul PMP din localitatea argeseana Bradu, Florin Fratica, a fost retinut pentru 24 de ore, in dosarul in care este suspectat de evaziune fiscala. Fratica este cel mai bogat primar din judet.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )