Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cursurile din invatamantul preuniversitar suspendate marti, 10 ianuarie

Adevărul Adevărul,
Cursurile din invatamantul preuniversitar suspendate marti, 10 ianuarie

La propunerea Inspectoratului Scolar Judetean Brasov,Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a hotarat ca marti, 10 ianuarie, sa fie suspendate cursurile in cadrul unitatilor de invatamant preuniversitardin judetul Brasov. continuă pe Adevărul

Cursuri suspendate marti in doua scoli din Mehedinti

Inspectoratul Scolar Mehedinti anunta ca marti, 10 ianuarie a. c. , vor fi suspendate cursurile la scoala gimnaziala Gheorghe Enescu Tamna si scoala gimnaziala din Ilovat, unde invata in total 379 de elevi.

Cursurile scolare, suspendate pentru doua zile

Toate cursurile din invatamantul preuniversitar sunt suspedate in 9 si 10 ianuarie. Decizia a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, la propunerea ISJ Maramures.

Vreme rea. Cod portocaliu de frig extrem pana pe 10 ianuarie

Pana marti seara, 10 ianuarie, va fi ger de crapa pietrele. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod portocaliu de frig extrem pentru 36 de judete, printre care si Calarasi.

Tribunalul Bucuresti a amanat pentru 10 ianuarie o decizie definitiva in cazul cererii de liberare conditionata a lui Dan Voiculescu

Tribunalul Bucuresti a amanat, vineri, pentru 10 ianuarie pronuntarea asupra cererii de liberare conditionata depusa de omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), informeaza News. ro. In prima instanta, Judecatoria Sectorului 5 a respins cererea lui Dan Voiculescu, motivand ca a profitat de carentele legislative pentru a obtine cat mai usor zile libere si a dat ca exemplu ca a castigat 60 de zile pentru doua studii la care a lucrat patru ore.

Cursuri suspendate, marti si miercuri, in scolile si gradinitele din judetul Arges

Autoritatile din Arges au decis sa suspende, marti si miercuri, cursurile in scolile si gradinitele din judet, aceasta masura fiind luata avand in vedere temperaturile scazute prognozate in zilele urmatoare, informeaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )