Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cursurile ar putea fi suspendate si miercuri in Capitala. O decizie in acest sens va luata luni seara

Adevărul Adevărul,
Cursurile ar putea fi suspendate si miercuri in Capitala. O decizie in acest sens va luata luni seara

Scolile ar putea fi inchise in Bucuresti si miercuri, a anuntat, luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, in cadrul comandamentului de iarna. Luni, cursurile sunt suspendate in 21 de judete si in Bucuresti, din cauza gerului. continuă pe Adevărul

Scoli inchise. Elevii din 21 de judete stau, luni, acasa, din cauza gerului. in alte sapte judete, cursurile sunt suspendate partial

Scolile din 21 de judete vor suspenda, luni, total cursurile, iar in alte sapte judete, cursurile scolare vor fi suspendate partial. Totodata, marti vor fi inchise unitatile scolare din 19 judete si municipiul Bucuresti.

MAI: Cursurile scolare, suspendate, luni, in 20 de judete

Scolile din 20 de judete isi vor suspenda luni cursurile, din cauza vremii nefavorabile, iar in cursul zilei de marti masura va fi mentinuta in 16 judete, a informat Ministerului Afacerilor Interne MAI), prin intermediul unui comunicat.

Cursurile scolare, suspendate pentru doua zile

Toate cursurile din invatamantul preuniversitar sunt suspedate in 9 si 10 ianuarie. Decizia a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, la propunerea ISJ Maramures.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )