Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cursurile scolare au fost suspendate pentru doua zile si in Neamt. ISJ a decis ca nu se vor face ore luni si marti

Adevărul Adevărul,
Cursurile scolare au fost suspendate pentru doua zile si in Neamt. ISJ a decis ca nu se vor face ore luni si marti

Ninsorile si temperaturile scazute prognozate si pentru inceputul saptamanii au impus decizia luata de conducerea Inspectoratului Scolar Neamt. continuă pe Adevărul

Cursurile scolare, suspendate pentru doua zile

Toate cursurile din invatamantul preuniversitar sunt suspedate in 9 si 10 ianuarie. Decizia a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, la propunerea ISJ Maramures.

Ministerul Educatiei a anuntat ca, luni, scolile vor fi inchise in 21 de judete si in Bucuresti, iar cursurile vor fi suspendate, partial, in alte sapte judete

Cursurile scolare vor fi suspendate, total, luni, in 21 de judete si in Capitala si partial in alte sapte judete, in timp ce marti scolile vor fi inchise in 16 judete si in Bucuresti. Tot marti, cursurile vor fi suspendate partial in alte trei judete, iar miercuri in doua judete.

Gabriela Firea: Cursurile scolilor din Bucuresti si Ilfov se vor relua miercuri, cu doua zile intarziere

Cursurile in unitatile scolare din Municipiul Bucuresti si din judetul Ilfov se vor relua miercuri, nu luni, cu doua zile mai tarziu decat era programat initial, a anuntat, vineri seara, primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Peste 2.400 de solicitari la Ambulanta Bucuresti-Ilfov in ultimele doua zile, dintre care 1.318 urgente de cod rosu si galben

Peste 2. 400 de solicitari au fost inregistrate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABIF) in ultimele doua zile, dintre care 1. 318 au fost urgente de cod rosu si galben, a declarat, sambata, pentru News. ro, Alis Grasu, manager SABIF.

O petitie online prin care se cere demisia avocatului poporului, Victor Ciorbea, a strans in doua zile peste 77.000 de semnaturi

O petitie online prin care se cere demisia avocatului poporului, Victor Ciorbea, a strans in doua zile peste 77. 000 de semnaturi. Petitia a fost initiata in urma cu patru luni, timp in care a strans doar sute de semnaturi, insa dupa ce Victor Ciorbea a atacat joi la Curtea Constitutionala Legea 90/2001 care prevede ca pot fi membri ai Guvernului doar persoanele care nu au suferit condamnari penale si nu se gasesc in unul dintre cazurile de incompatibilitate, numarul de semnaturi a crescut exponential.

MAI: Cursurile scolare, suspendate, luni, in 20 de judete

Scolile din 20 de judete isi vor suspenda luni cursurile, din cauza vremii nefavorabile, iar in cursul zilei de marti masura va fi mentinuta in 16 judete, a informat Ministerului Afacerilor Interne MAI), prin intermediul unui comunicat.

MAI: Cursurile vor fi suspendate luni in 20 de judete

Scolile din 20 de judete nu isi vor tine cursurile lunidin cauza conditiilor meteo nefavorabile, iar marti cursurile vor fi suspendate in 16 judete, a anuntat Ministerul Afacerilor Interne.

Cursurile vor fi suspendate luni in 21 de judete si in Bucuresti

UPDATE: Cursurile vor fi suspendate total, luni, in 21 de judete si in Capitala si partial in alte sapte judete, in timp ce marti scolile vor fi inchise in 16 judete si ici.

Peste 2.400 de solicitari la Ambulanta Bucuresti-Ilfov in ultimele doua zile

Dintre urgente, 67 de persoane au prezentat fracturi, entorse si luxatii, iar 15 persoane au solicitat ajutor pentru traumatisme produse prin cadere pe gheata. Un numar de 13 gravide au fost transportate la spitale.

Guvernul Grindeanu incepe in forta. Ce numiri a facut premierul in primele doua zile si pe cine a destituit

Premierul Sorin Grindeanu, instalat la Palatul Victoria miercuri seara, a facut primele numiri in diferite functii publice. Liviu Pop a fost numit secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale, Mihai Busuioc, secretar general al Guvernului, iar Cristiana Barbu la ANOFM, in timp ce mai multi secretari de stat au fost eliberati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )