Libnet.ro
UNICEF

18:00

Curtea de Apel a admis contestatia in anulare a lui Dan Voiculescu. Judecatorii vor lua in discutie anularea pedepsei

Adevărul Adevărul,
Curtea de Apel a admis contestatia in anulare a lui Dan Voiculescu. Judecatorii vor lua in discutie anularea pedepsei

Curtea de Apel Bucuresti a admis in principiu contestatia in anulare formulata de Dan Voiculescu impotriva deciziei prin care a fost condamnat la 10 de inchisoare in dosarul ICA. Cererea va fi discutata pe 11 noiembrie. continuă pe Adevărul

Contestatia depusa de Dan Voiculescu in dosarul Telepatia, admisa in principiu. Instanta va stabili daca poate fi anulata condamnarea

UPDATE- Curtea de Apel Bucuresti a admis in principiu contestatia in anulare depusa de Dan Voiculescu in dosarul Telepatia. Asta inseamna ca instanta va analiza daca exista motive pentru anularea sentintei.

Curtea de Apel judeca contestatiile depuse de Dan Voiculescu si Sorin Pantis in dosarul Telepatia

Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi contestatiile in anulare depuse de Dan Voiculescu si Sorin Pantis in dosarul Telepatia. Dan Voiculescu a cerut anularea sentintei de 10 ani de inchisoare cu executare,.

Dan Voiculescu poate contesta condamnarea la 10 ani de inchisoare: Procesul se va judeca la Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a admis in principiu contestatia in anulare depusa de omul de afaceri Dan Voiculescu prin care solicita anularea pedepsei de 10 ani inchisoare pe care a primit-o in dosarul.

Dan Voiculescu ar putea afla marti daca scapa de condamnarea din dosarul ICA

Omul de afaceri Dan Voiculescu ar putea afla, marti, daca scapa de pedeapsa de zece ani de inchisoare primita in dosarul ICA, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor lua in discutie contestatia acestuia, prin care cere anularea condamnarii.

Dan Voiculescu a depus o contestatie in anulare in dosarul ICA

Avalansa de contestatii in dosarul ICA. Dan Voiculescu, Sorin Pantis, societatea Grivco si Compania de Cercetari Alimentare au depus in instanta contestatii in anulare impotriva deciziei definitive din.

CAB judeca astazi o contestatie la condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul ICA

Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi o contestatie depusa de omul de afaceri Dan Voiculescu prin care solicita anularea pedepsei de 10 ani inchisoare pe care a primit-o in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), potrivit surselor de presa.

Dan Voiculescu propune punerea lui Traian Basescu sub control judiciar

Dan Voiculescu propune punerea lui Traian Basescu sub control judiciar. intr-o postare pe blogul personal, presedintele fondator al Partidului Conservator sustine ca Basescu a aruncat tara in haos si ca.

Dan Voiculescu nu renunta la amenintari nici de dupa gratii: Nu va pricepeti la nimic, dar pretindeti ca le stiti pe toate

Dan Voiculescu nu renunta la amenintari nici de dupa gratii. Dupa ce a incercat ani de zile sa fenteze instantele ascunzandu-se in spatele unor mandate de parlamentar, apoi renuntand la ele tocmai ca dosarul.

Politic Show: Elena Udrea: Dan Voiculescu stia despre Ponta ca a fost ofiter acoperit; Cine este Valer Marian, senatorul care a spus primul ca Ponta ar fi ofiter acoperit; Liberalii critica Masterplanul lui Ioan Rus

Sova, intrebat daca PSD ia in calcul suspendarea lui Basescu: E atributia Parlamentului. Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a fost intrebat daca PSD. Geoana: Basescu da o lovitura grea credibilitatii sistemului de forta al statului roman. Presedintele Traian Basescu da, la final de mandat, o lovitura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )