Libnet.ro
UNICEF

10:30

Curtea de Apel Bucuresti a decis arestarea preventiva a lui Adrian Sarbu

B1 B1,
Curtea de Apel Bucuresti a decis arestarea preventiva a lui Adrian Sarbu

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, miercuri, arestarea preventiva a lui Adrian Sarbu pentru instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si instigare la delapidare, informeaza Mediafax. Decizia CAB. continuă pe B1

UPDATE: Sarbu ajuns in arest. Curtea de Apel Bucuresti a decis arestarea preventiva a lui Adrian Sarbu

Patronul Mediafax ajuns in arest preventiv pentru 30 de zile, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au aprobat cererea procurorilor DNA de retinere pentru 30 de zile a lui Adrian Sarbu. Magistratii Curtii.

Dosarul Scandalul de la Antene. Dan Voiculescu ar putea fi dus miercuri la Curtea de Apel Bucuresti

Dan Voiculescu ar putea fi scos din inchisoare si dus la Curtea de Apel Bucuresti unde magistratii vor lua in discutie un nou termen din dosarul Scandalul de la Antene in care mogulul este acuzat de complicitate la santaj.

DNA cere arestarea preventiva pentru Elena Udrea si in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie solicita arestarea preventiva a Elenei Udrea si in dosarul Microsoft, pe langa dosarul Gala Bute. in completarea comunicatelor 162 si 164 din 29 ianuarie 2015, privind.

Miercurea neagra pentru Elena Udrea: DNA cere arestarea preventiva in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA au cerut, miercuri, avizul Camerei Deputatilor pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, in care fostul ministru al Turismului este acuzat de luare de mita.

Toni Grebla - cerere arestare. DNA cere aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Toni Grebla. Acesta este acuzat de trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat.

DNA cere aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale Toni Grebla

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Toni Grebla. Acestuia i se aduc noi acuzatii cum ar fi favorizarea infractorului. Nu ma asteptam sa se intample acest lucru, a reactionat judecatorul.

Dosarul Adrian Sarbu: Judecatorii au decis arestarea pentru 30 de zile a patronului Mediafax, acuzat de fapte de gravitate deosebita, cu intentie directa, dar si de abuz de notorietate si pozitie mediatica in activitatea infractionala

Adrian Sarbu este acuzat de comiterea unor acte de o gravitate deosebita, inclusiv intentia directa de savarsire a infractiunii de spalare de bani sau determinarea infractiunii de delapidare, potrivit referatului procurorilor prin care, marti, a fost propusa arestarea preventiva pentru 30 de zile a proprietarului Mediafax, document consultat de HotNews. ro. Referatul mentioneaza si faptul ca, persoana publica fiind, Sarbu beneficiaza de o imagine creata prin TV si mass-media, putand astfel avea un impact deosebit asupra persoanelor ce pot ajuta la aflarea adevarului. Sarbu este acuzat ca, prevalandu-se de aceasta calitate, si-ar fi facilitat activitatea infractionala, abuzand de notorietate, fapt pentru care arestarea lui e necesara pentru inlaturarea unei stari de pericol pentru ordinea publica. Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, in noaptea de marti spre miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Adrian Sarbu.

UPDATE. Adrian Sarbu, ARESTAT preventiv, pentru spalare de bani si instigare la evaziune

Curtea de Apel Bucuresti a decis, marti noaptea, arestarea preventiva a lui Adrian Sarbu, pentru spalare de bani, instigare la delapidare si instigare la evaziune .

Adrian Sarbu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, in noaptea de marti spre miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Adrian Sarbu, pus sub acuzare in dosarul de evaziune fiscala de la Mediafax Group.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )