Libnet.ro
UNICEF

07:00

Curtea de Apel Bucuresti ar putea decide luni daca Adrian Duicu ramane in arest preventiv

Adevărul Adevărul,
Curtea de Apel Bucuresti ar putea decide luni daca Adrian Duicu ramane in arest preventiv

Curtea de Apel Bucuresti judeca, luni, contestatia fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu la decizia prelungire a arestului preventiv. in acest caz, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) il acuza pe Duicu de fapte de coruptie. continuă pe Adevărul

Adrian Duicu ramane in arest preventiv. Decizia magistratilor este defintiva

Curtea de Apel Bucuresti a respins, luni, contestatia fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu la decizia de prelungire a arestului preventiv. Decizia magistratilor este definitiva. in acest caz, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) il acuza pe Duicu de fapte de coruptie.

Mircea Basescu, adus la Curtea de Apel Bucuresti pentru judecarea contestatiei fata de arestare

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, a fost adus, vineri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, pentru judecarea contestatiei sale fata de masura arestului preventiv dispusa in dosarul de trafic de influenta.

Mircea Basescu ramane in arest preventiv, a decis Curtea de Apel

Curtea de Apel Bucuresti a respins vineri contestatia formulata de Mircea Basescu si a decis ca acesta sa ramana in continuare in arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de DNA de trafic de influenta, informeaza Agerpres. Decizia este definitiva.

Adrian Duicu, baronul PSD de Mehedinti, ramane in arest preventiv

Curtea de Apel Bucuresti a decis luni ca presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, sa ramana in arest preventiv, transmite Agerpres. Duicu, baron PSD de Mehedinti, e urmarit penal de DNA intr-un dosar in care e acuzat pentru sapte infractiuni, printre care trafic de influenta, cumparare de influenta si instigare la dare de mita.

O noua cerere a lui Adrian Duicu de eliberare din arest, respinsa de instanta

Curtea de Apel Bucuresti a respins, luni, o noua cerere a fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu de eliberare din arest. Cererea a fost judecata pe 26 iunie, dar decizia a fost.

UPDATE Mircea Basescu afla daca iese din arest. Curtea de Apel a ramas in pronuntare

Curtea de Apel Bucuresti a ramas vineri in pronuntare privind contestatia formulata de Mircea Basescu fata de decizia instantei de a-l aresta preventiv pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este cercetat de DNA pentru trafic de influenta. Nelu Tasca, avocatul lui Mircea Basescu, a declarat vineri ca a insistat in cadrul procesului de la Curtea de Apel Bucuresti pe lipsa probelor si considera ca declaratiile date in acest dosar de martori sunt necredibile si denigratoare la adresa justitiei, potrivit Agerpres.

Curtea de Apel: omul de afaceri Marian Calota, condamnat la trei ani de inchisoare

Omul de afaceri Marian Calota, judecat pentru fapte de coruptie alaturi Alin Trasculescu, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti, vineri, la trei ani de inchisoare cu executare, in timp ce, pentru fostul deputat PDL si ceilalti inculpati, judecarea cauzei continua la Tribunalul Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )