Libnet.ro
UNICEF

20:30

Curtea de Apel fixeaza la doi ani interdictia lui Berlusconi de a exercita o functie publica.

România Liberă România Liberă,
Curtea de Apel fixeaza la doi ani interdictia lui Berlusconi de a exercita o functie publica.

Curtea de Apel din Milano a fixat, sambata, la doi ani interdictia pentru fostul premier Silvio Berlusconi de a exercita o functie in Parlament si il priveaza de dreptul de a vota si de a fi ales, dupa condamnarea sa pentru frauda fiscala, potrivit presei italiene. Berlusconi poate face apel la aceasta decizie, in timp ce interdictia trebuie aprobata de Senat, unde Berlusconi detine un mandat. Curtea de Casatie a confirmat la 1 august condamnarea magnatului la o pedeapsa cu inchisoarea . continuă pe România Liberă

Interdictie pentru Berlusconi: doi ani nu poate exercita o functie publica

Curtea de Apel din Milano a fixat la doi ani interdictia pentru fostul premier Silvio Berlusconi de a exercita o functie in Parlament si il priveaza de dreptul de a vota si de a fi ales, dupa condamnarea sa pentru frauda fiscala, potrivit presei.

Curtea de Apel a fixat interdictia lui Berlusconi de a exercita o functie publica

Curtea de Apel din Milano a fixat, sambata, la doi ani interdictia pentru fostul premier Silvio Berlusconi de a exercita o functie in Parlament si il priveaza de dreptul de a vota si de a fi ales, dupa.

Cornel Penescu, condamnat definitiv la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru dare de mita

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat, miercuri, de Curtea Suprema, la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, iar fostul director al PIC, Gheorghita Pieca, a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Mita la Garda Financiara. Sentinta este definitiva.

Silvio Berlusconi nu mai are voie sa ocupe functii in Parlament DOI ANI DE ZILE

Curtea de Apel din Milano a fixat sambata la doi ani durata interdictiei pentru fostul premier italian Silvio Berlusconi de a exercita vreo functie in parlament si l-a privat de dreptul de a vota si de a fi.

Silvio Berlusconi are interdictie de a mai candida, timp de doi ani

Curtea de Apel din Milano a decis sambata ca fostul premier al Italiei Silvio Berlusconi nu mai poate candida pentru o functie publica timp de doi ani, in urma condamnarii sale pentru evaziune fiscala, relateaza Reuters.

Berlusconi nu are voie sa detina functii in parlament timp de doi ani

Curtea de Apel din Milano a fixat, astazi, la doi ani durata interdictiei pentru fostul premier italian Silvio Berlusconi de a exercita vreo functie in parlament si l-a privat de dreptul de a vota si de a fi ales.

Silvio Berlusconi a primit interdictie de a mai candida, timp de doi ani

Un tribunal din Milano a decis sambata ca fostul premier al Italiei Silvio Berlusconi nu mai poate candida pentru o functie publica timp de doi ani, in urma condamnarii sale pentru evaziune fiscala, relateaza Reuters.

Omul de afaceri Cornel Penescu, condamnat definitiv la doi ani si sase luni de inchisoare ...

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de instanta suprema, la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, iar fostul director al Pic Gheorghita Pieca a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul mita la Garda Financiara, informeaza Mediafax. Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis recursul procurorilor DNA impotriva deciziei din 5 decembrie 2012 a Curtii de Apel Bucuresti, care i-a condamnat pe Cornel Penescu si .

Fetita de doi ani, zdrobita de un televizor

O fetita de numai doi ani, dintr-o familie de romi din Ramnicu Sarat, a murit in noaptea de luni spre marti, dupa ce a cazut un televizor pe ea. Rudele micutei au facut scandal in curtea Spitalului Municipal, acuzand personalul medical ca nu a facut tot posibilul sa-i salveze viata.

A inceput largirea la 4 benzi a tronsoanelor din centura Bucuresti Nord spre autostrazile A1 si A2, la doi ani de la semnarea primului contract

La aproape doi ani de la semnarea primului contract, au inceput primele lucrari de largire la 4 benzi pentru cele doua capete ale Centurii Nord a Capitalei, tronsoane care asigura legatura cu autostrazile A1 si A2, au confirmat pentru HotNews. ro reprezentantii CNADNR. Practic, la inceputul lunii octombrie, s-au dat ordinele de incepere pentru lucrarile de modernizare a 11 km de centura intre Voluntari DN2) si A2, precum si a 9 km intre Chitila DN7) si A1. Daca fondurile nu vor fi taiate ca in trecut, lucrarile ar putea fi gata abia in 2015, estimeaza autoritatile. In acest timp, pe cei 20 de km deja modernizati din centura Nord exista puncte critice in care fie inca nu s-au terminat lucrarile chiar si dupa trei ani de la inaugurare, fie s-au lasat intersectii extrem de periculoase in care accidentele cu victime au devenit deja o constanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )