Libnet.ro
UNICEF

12:00

Curtea Constitutionala: Nu ne-am mai confruntat cu o situatie ca acum privind noul Guvern, este o problema delicata

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala: Nu ne-am mai confruntat cu o situatie ca acum privind noul Guvern, este o problema delicata

Curtea Constitutionala CC) nu s-a mai confruntat cu o situatie de genul celei aparute in prezent in cazul validarii noului Guvern, aceasta fiind o problema delicata, dar care trebuie rezolvata rapid, a declarat, miercuri dimineata, judecatorul CC Petre Lazaroiu, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

CCR: Nu ne-am mai confruntat cu o situatie ca acum privind noul Guvern, este o problema delicata

Curtea Constitutionala CCR) nu s-a mai confruntat cu o situatie de genul celei aparute in prezent in cazul validarii noului Guvern, aceasta fiind o problema delicata, dar care trebuie rezolvata rapid, a declarat, miercuri dimineata, judecatorul CCR Petre Lazaroiu.

CCR: Nu ne-am mai confruntat cu o situatie ca acum privind noul Guvern, este o problema delicata

Curtea Constitutionala a Romaniei a anuntat ca nu a mai judecat o astfel de sesizare, dar ca va judeca acest caz foarte repede. Trebuie sa citim si noi dosarul, inca nu stim ce cer contestatarii. Dar noi n-a.

CCR dezbate vineri sesizarea PMP si PDL: Nu ne-am mai confruntat cu o astfel de situatie

Curtea Constitutionala a Romaniei a anuntat ca nu a mai judecat o astfel de sesizare, dar ca va judeca acest caz foarte repede, cel mai probabil vineri. Trebuie sa citim si noi dosarul, inca nu stim ce cer.

Elena Udrea, in Parlament: PMP va contesta noul Guvern la Curtea Constitutionala

Deputatul Elena Udrea a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, ca Partidul Miscarea Populara va contesta la Curtea Constitutionala noul Guvern. Astazi, Parlamentul este din nou in situatia de a fi coada d.

Elena Udrea: PMP va contesta noul Guvern la Curtea Constitutionala

Deputatul Elena Udrea a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, ca Partidul Miscarea Populara va contesta la Curtea Constitutionala noul Guvern, aratand ca Parlamentul este din nou in situatia de a fi coada de topor pentru primul ministru Victor Ponta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )