Libnet.ro
UNICEF

21:00

Curtea Constitutionala rusa a validat alipirea Crimeei.

România Liberă România Liberă,
Curtea Constitutionala rusa a validat alipirea Crimeei.

Curtea Constitutionala rusa a validat, miercuri, in unanimitate tratatul privind alipirea Crimeei la Rusia, semnat cu o zi inainte de presedintele Vladimir Putin, au anuntat agentiile ruse, citate de AFP, potrivit Mediafax. Curtea Constitutionala a confirmat ca tratatul este conform Constitutiei ruse, a declarat presedintele instantei, Valeri Zorkin. Decizia a fost luata in unanimitate, a adaugat Zorkin. Citeste si: Militiile proruse au ocupat sediul marinei ucrainene din Sevastopol. continuă pe România Liberă

Curtea Constitutionala rusa a validat alipirea peninsulei Crimeea

Curtea Constitutionala rusa a validat, miercuri, in unanimitate tratatul privind alipirea Crimeei la Rusia, semnat cu o zi inainte de presedintele Vladimir Putin, au anuntat agentiile ruse, citate de AFP. Curtea.

Merkel: Alipirea Crimeei la Rusia contravine dreptului international.

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat marti ca alipirea Crimeei la Rusia, decisa printr-un acord istoric semnat de presedintele Vladimir Putin si conducerea peninsulei, este contrara dreptului international, relateaza Mediafax. Integrarea Crimeei in Federatia Rusa este contrara dreptului international, a subliniat Merkel, intr-o conferinta de presa cu omologul sau portughez, Pedro Passos Coelho, dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a semnat acordului in vederea anexarii peninsulei .

Timosenko, despre alipirea Crimeei la Rusia: Putin arata ca nu are nicio problema cu ...

Fostul premier ucrainean, Iulia Timosenko, apreciaza, intr-un interviu acordat cotidianului german Bild, ca presedintele rus, Vladimir Putin, a vrut sa le spuna occidentalilor ca nu are nicio problema cu ei semnand tratatul privind alipirea Crimeei la Rusia, relateaza AFP, citata de Mediafax. In timpul discursului de marti, el a transmis urmatorul mesaj occidentalilor: Eu nu am absolut nicio problema cu voi, a afirmat ea pentru editia de miercuri a cotidianului Bild, potrivit unor extrase .

95,5% dintre votanti au ales alipirea Crimeei la Rusia.

95,5% dintre votanti au ales alipirea peninsulei separatiste ucrainene Crimeea la Rusia, potrivit primelor rezultate preliminare oficiale citate de BBC News. Citeste si: UPDATE. Votul s-a incheiat. 82% din populatie s-a prezentat la urne. 95,5% dintre alegatori au votat pentru alipirea Crimeei la Rusia. SUA si UE, inclusiv Romania, nu recunosc referendumul Liderul de la Crimeea spune ca va cere, luni, alipirea la Rusia. Presedintele Rusiei a spus ca va respecta .

Kiev: Ucraina nu va recunoaste niciodata alipirea Crimeei la Rusia.

Ucraina nu va recunoaste niciodata alipirea Crimeei la Rusia, a declarat marti Evghen Perebiinis, un purtator de cuvant al diplomatiei de la Kiev, citat de agentia Interfax, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Putin, declaratii incredibile: Crimeea este acum o parte din Rusia. Kievul este un oras rusesc, mama Rusiei. Reactie dura a vicepresedintelui american Joe Biden Nu recunoastem si nu vom recunoaste niciodata asa-zisa independenta si asa-zisul acord de alipire a Crimeei la .

Cum justifica Putin alipirea Crimeei: Rusia a simtit nu doar ca a fost furata, ci jefuita

Presedintele rus a justificat alipirea Crimeei la Rusia ca pe o revenire justa a istoriei si a lansat un atac violent la adresa Occidentului, pe care l-a acuzat ca vrea sa-i izoleze tara, relateaza AFP , care prezinta principalele puncte ale.

Angela Merkel: Alipirea Crimeei la Rusia este contrara dreptului international

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat marti ca alipirea Crimeei la Rusia, decisa printr-un acord istoric semnat de presedintele Vladimir Putin si conducerea peninsulei, este contrara dreptului .

Ucraina nu recunoaste alipirea Crimeei la Rusia. Partidul lui Vitali Kliciko cere ruperea relatiilor diplomatice

Ucraina nu va recunoaste niciodata alipirea Crimeei la Rusia, a declarat marti Evghen Perebiinis, un purtator de cuvant al diplomatiei de la Kiev. Nu recunoastem si nu vom recunoaste niciodata asa-zisa .

Legea certificatelor verzi a trecut de Curtea Constitutionala. Sesizarea Presedintiei, care o considera neconstitutionala, a fost respinsa

Curtea Constitutionala CC) a respins, miercuri, ca inadmisibila, sesizarea presedintelui Traian Basescu in ceea ce priveste neconstitutionalizatea Legii privind certificatele verzi, decizia fiind luata in unanimitate, a declarat presedintele CC, Augustin Zegrean.

Curtea Constitutionala despre Ponta III: Nu a existat conflict juridic intre presedinte si ...

Curtea Constitutionala a constat ca nu a existat un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si presedintele Traian Basescu in legatura cu numirea Cabinetului Ponta III, dupa ce judecatorii au constatat ca trebuie sa analizeze sesizarea premierului Victor Ponta. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat ca judecatorii au decis in unanimitate sa analizeze sesizarea premierului Victor Ponta in legatura cu un eventual conflict juridic de natura .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )