Libnet.ro
UNICEF

23:30

Curtea Constitutionala rusa a validat alipirea peninsulei Crimeea

B1 B1,
Curtea Constitutionala rusa a validat alipirea peninsulei Crimeea

Curtea Constitutionala rusa a validat, miercuri, in unanimitate tratatul privind alipirea Crimeei la Rusia, semnat cu o zi inainte de presedintele Vladimir Putin, au anuntat agentiile ruse, citate de AFP. Curtea. continuă pe B1

Curtea Constitutionala rusa a validat alipirea Crimeei.

Curtea Constitutionala rusa a validat, miercuri, in unanimitate tratatul privind alipirea Crimeei la Rusia, semnat cu o zi inainte de presedintele Vladimir Putin, au anuntat agentiile ruse, citate de AFP, potrivit Mediafax. Curtea Constitutionala a confirmat ca tratatul este conform Constitutiei ruse, a declarat presedintele instantei, Valeri Zorkin. Decizia a fost luata in unanimitate, a adaugat Zorkin. Citeste si: Militiile proruse au ocupat sediul marinei ucrainene din Sevastopol.

Ucraina nu recunoaste alipirea Peninsulei Crimeea la Rusia

Ucraina nu va recunoaste niciodata alipirea Crimeei la Rusia, a declarat marti Evghen Perebiinis, un purtator de cuvant al diplomatiei de la Kiev, citat de AFP. Nu recunoastem si nu vom recunoaste.

Rezultatele partiale ale referendumului din Crimeea: 95,5 la suta din participanti au votat pentru alipirea peninsulei la Rusia

Locuitorii din Crimeea au aprobat duminica cu 95,5% din voturile exprimate alipirea peninsulei ucrainene la Rusia, potrivit primelor rezultate preliminare oficiale anuntate de presedintele Comisiei electorale locale, Mihailo Malisev.

Rezultate partiale: 95,5 la suta din participantii la referendumul din Crimeea au votat pentru alipirea peninsulei la Rusia

Locuitorii din Crimeea au aprobat duminica cu 95,5% din voturile exprimate alipirea peninsulei ucrainene la Rusia, potrivit primelor rezultate preliminare oficiale anuntate de presedintele Comisiei electorale locale, Mihailo Malisev.

NATO: Anexarea Peninsulei Crimeea de catre Rusia este ilegala si nelegitima

Secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, a condamnat alipirea ilegala a Peninsulei Crimeea la Rusia si a indemnat Moscova si Kievul la retinere, dupa moartea unui militar ucrainean, relateaza.

Legea certificatelor verzi a trecut de Curtea Constitutionala. Sesizarea Presedintiei, care o considera neconstitutionala, a fost respinsa

Curtea Constitutionala CC) a respins, miercuri, ca inadmisibila, sesizarea presedintelui Traian Basescu in ceea ce priveste neconstitutionalizatea Legii privind certificatele verzi, decizia fiind luata in unanimitate, a declarat presedintele CC, Augustin Zegrean.

Curtea Constitutionala despre Ponta III: Nu a existat conflict juridic intre presedinte si ...

Curtea Constitutionala a constat ca nu a existat un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si presedintele Traian Basescu in legatura cu numirea Cabinetului Ponta III, dupa ce judecatorii au constatat ca trebuie sa analizeze sesizarea premierului Victor Ponta. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat ca judecatorii au decis in unanimitate sa analizeze sesizarea premierului Victor Ponta in legatura cu un eventual conflict juridic de natura .

Curtea Constitutionala germana confirma legalitatea schemei de bail-out din zona euro

Curtea Constitutionala din Germania a confirmat, ieri, legalitatea fondului de bail-out din zona euro, dupa o hotarare preliminara din 2012, care dadea unda verde crearii Mecanismului European de Stabilitate ESM).

Curtea Constitutionala din Ungaria a decis ca se pot modifica retroactiv termenii creditelor in valuta. Si in Romania exista un proiect asemanator

Curtea Constitutionala de la Budapesta a decis ca parlamentul maghiar poate decide modificarea retroactiva in anumite situatii a termenilor contractelor de imprumut. Institutia a furnizat, astfel, un raspuns la o cerere a Guvernului referitoare la credite ipotecare in valuta de 15 miliarde dolari.

Ungaria poate amenda retroactiv conditiile din unele contracte de imprumut - Curtea Constitutionala

Legislatorii din Ungaria pot amenda retroactiv conditiile din unele contracte de imprumut, a anuntat luni Curtea Constitutionala, ca raspuns la o cerere a Guvernului privind credite ipotecare de aproximativ 15 miliarde de dolari, transmite Bloomberg, preluat de Econimica. net, via Agerpres. Contractele private pot fi amendate de legislatori 'in conditii extraordinare', ce implica un numar ridicat de cazuri similare si unde una din partile implicate este afectata disproportionat de schimbarea conditiilor din contracte, a declarat presedintele Curtii Constitutionale a Ungariei, Peter Paczolay. Acesta a adaugat: Modificarile efectuate trebuie sa tina cont, cat de mult este posibil, de interesele ambelor parti implicate.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )