Libnet.ro
UNICEF

16:00

Curtea de Conturi: Plati nelegale de 6 milioane de lei pentru managerii de la Transporturi in 2013

Adevărul Adevărul,
Curtea de Conturi: Plati nelegale de 6 milioane de lei pentru managerii de la Transporturi in 2013

Ministerul Transporturilor nu a revizuit in 2013 contractele de mandat incheiate cu administratorii si directorii mai multor entitati aflate sub autoritatea institutiei, ceea ce a cauzat plati nelegale ale indemnizatiilor si pierderi de aproape 6 milioane lei, potrivit Curtii de Conturi. continuă pe Adevărul

Astra asigura angajatii ROMATSA pentru 6,6 milioane lei in cazul pierderii licentei sau brevetului

Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA) va plati Astra suma de 6,59 milioane de lei pentru asigurarea salariatilor in cazul pierderii licentei, brevetului sau certificatului de functionare, transmite Mediafax.

Alpha Bank va imprumuta SNR cu 19 milioane de lei pentru plata salariilor, furnizorilor si taxelor

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR) va contracta de la Alpha Bank Romania un imprumut de 19 milioane de lei pe 12 luni pentru plata furnizorilor, salariilor, impozitelor si taxelor, costurile creditului ridicandu-se la 331. 149 lei.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat culoarul de exproprieri pentru drumul expres spre autostrada A1 . Despagubirile se ridica la circa 22 milioane lei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat culoarul de exproprieri pentru penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - Autostrada Bucuresti - Pitesti, intre str. General Popovat si str. Amilcar C. Sandulescu, costuril estimat al exproprierilor ridicandu-se la circa 22 milioane lei.

Guvernul a stabilit un plafon de garantii de 350 de milioane de lei pentru Prima Masina in 2015. Bancile se pot inscrie in program pana la 2 martie

Plafonul garantiilor care pot fi emise in acest an pentru programul Prima Masina a fost fixat de Guvern la 350 de milioane de lei, iar termenul in care alti finantatori interesati se pot inscrie in acest program a fost extins pana la 2 martie.

350 milioane de lei pentru programul Prima masina

Guvernul va aloca in acest an un plafon al garantiilor care pot fi emise pentru programul Prima masina de 350 milioane de lei, potrivit unui proiect de hotarare, care prevede si posibilitatea altor finantatori interesati de program sa se inscrie pana la data de 2 martie, anunta Mediafax.

Proiecte de peste 82 milioane lei, in derulare in Maramures

Un total de 21 proiecte in valoare totala de peste 82 milioane lei, implementate prin Administratia Fondului pentru Mediu, sunt in derulare in judetul Maramures, iar 11 dintre ele au termen de finalizare anul 2015. Suma totala finantata pana in prezent este de peste 21,39 milioane lei, a anuntat astazi senatorul PSD Liviu Pop, intr-un comunicat trimis redactiei.

Biofarm, profit de 26,5 milioane lei, in 2014

Compania Biofarm simbol BIO) a inregistrat, anul trecut, un profit de 26 milioane lei, mentinandu-se la aproximativ acelasi nivel cu anul 2013, cand a inregistrat castiguri in valoare de 25,5 milioane lei, potrivit raportarii preliminare neauditate a companiei, publicata astazi.

UniCredit Tiriac Bank si-a crescut profitul cu 7%, la 80,3 milioane lei

Profitul net individual al UniCredit Tiriac Bank a ajuns anul trecut la 80,3 milioane lei, un avans de 7%, iar veniturile operationale totale au scazut cu 2,1%, la 1,3 miliarde lei 293,4 milioane euro), potrivit datelor bancii.

BRD a raportat un profit de 43,2 milioane lei, dupa pierderi in 2013

BRD Groupe Societe Generale a revenit pe profit, anul trecut, consemnand un rezultat de 43,2 milioane lei, fata de o pierdere neta de 385 milioane lei inregistrata in 2013, potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB), continand rezultatele financiare preliminare ale bancii.

RAR a aplicat amenzi de 1,7 milioane lei dupa controale la service-urile auto

Inspectorii Registrului Auto Roman RAR) au desfasurat anul trecut 6. 213 de controale la service-urile auto din Romania, actiunile finalizandu-se cu amenzi totale in valoare de 1,76 milioane lei si 2. 357 de sanctiuni complementare, respectiv opriri de la comercializare sau suspendarea activitatii, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )