Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea Suprema autorizeaza sinuciderea asistata medical

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Curtea Suprema autorizeaza sinuciderea asistata medical

Curtea Suprema a Canadei a autorizat astazi suicidul asistat de doctori in cazul pacientilor in faza terminala si a dat un termen de un an autoritatilor canadiene sa modifice legile, transmit France Presse, EFE si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Canada: Curtea Suprema autorizeaza sinuciderea asistata medical

Curtea suprema a Canadei a autorizat sinuciderea asistata medical in cazul persoanelor adulte care consimt sa-si puna capat vietii si care sunt afectate de probleme de sanatate grave si iremediabile, ce le provoaca suferinte persistente si de nesuportat, scrie AFP.

Canada autorizeaza sinuciderea asistata medical

Curtea Suprema a Canadei a autorizat sinuciderea asistata medical in cazul persoanelor adulte care consimt sa-si puna capat vietii. Aceasta decizie se aplica doar in cazul persoanelor afectate de probleme de sanatate grave si iremediabile, ce le provoaca suferinte persistente si de nesuportat, informeaza Hotnews.

Canada autorizeaza sinuciderea asistata medical

Curtea Suprema a Canadei a autorizat, vineri, suicidul asistat de doctori in cazul pacientilor care se afla in faza terminala, dand un termen autoritatilor canadiene sa modifice legislatia. in decizie se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )