Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cutremur de 4,2 in Vrancea. INFP: Cel mai puternic seism din Romania din ultima perioada

B1 B1,
Cutremur de 4,2 in Vrancea. INFP: Cel mai puternic seism din Romania din ultima perioada

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter s-a produs luni seara in Vrancea, la ora 20:26. Seismul a avut loc la o adancime de 82 de kilometri, anunta INFP. Orasele apropiate de locul unde a avut. continuă pe B1

Vrancea, zguduita de un cutremur de 4,2. INFP: Cel mai puternic seism din Romania din ultima perioada

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter s-a produs luni seara in Vrancea, la ora 20:26. Seismul a avut loc la o adancime de 82 de kilometri, anunta INFP. Orasele apropiate de locul unde a avut.

Apple a renuntat sa se mai laude cu cel mai puternic serviciu de harti care a existat vreodata

Apple a modificat pe site-ul companiei afirmatia ca Apple Maps este cel mai puternic serviciu de harti care a existat vreodata, dupa ce directorul general, Tim Cook, a cerut vineri scuze clientilor frustrati de.

Apple nu mai are cel mai puternic serviciu de harti care a existat vreodata

Apple a modificat pe site-ul companiei informatia conform careia Apple Maps este cel mai puternic serviciu de harti care a existat vreodata. Aceasta modificare intervine dupa ce directorul general, Tim Cook,.

Apple renunta sa se mai laude ca are cel mai puternic serviciu de harti care a ...

Apple a modificat pe site-ul companiei afirmatia ca Apple Maps este cel mai puternic serviciu de harti care a existat vreodata, dupa ce directorul general, Tim Cook, a cerut vineri scuze clientilor frustrati de erorile noului sistem de harti, potrivit Mediafax. Site-ul Apple, care afirma suprematia hartilor companiei, a fost modificat pentru a face o afirmatie mai realista, scrie portalul Gizmodo. Anterior, Apple descria propriul serviciu de harti astfel: Proiectat de Apple integral, Maps .

Cristian Dumitrescu: Funeriu a fost CEL MAI SLAB si PROST ales ministru al Educatiei.

Deputatul PSD Cristian Dumitrescu a declarat, marti, la dezbaterea motiunii PDL pe Educatie, ca fostul ministru Daniel Funeriu este cel mai slab si prost ales ministru, potrivit Mediafax. Cristin Dumitrescu a aratat ca acesta a reusit sa compromita Pactul pentru educatie, iar legea promovata de el a dus domeniul in faliment. Nimic din ce a insemnat falimentul guvernarii Boc nu este mai grav decat dezastrul produs in Educatie de ministrul Funeriu, cel mai slab si prost ales ministru al .

Underwater, cel mai nou single MIKA |AUDIO

Underwater este cel mai nou single semnat de cantaretul britanic MIKA, extras de pe albumul The Origin of Love, ce a fost lansat pe 17 septembrie in toata lumea, insa in UK albumul va ajunge abia pe data de 8 octombrie. Piesa Underwatereste scrisa de Mika in colaborare cu Nick Littlemore, Paul Steel si este [.

Gala de premiere Cel Mai Promitator Brand Romanesc, editia a treia

Gala de premiere a programului Cel Mai Promitator Brand Romanesc a avut loc marti, 2 octombrie 2012 la hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Cea de-a treia editie a programului initiat de agentia de branding.

Actorul Robert Pattinson, desemnat pentru a patra oara cel mai sexy barbat din lume

Actorul britanic Robert Pattinson, din seria Twilight, si-a pastrat titlul de cel mai sexy barbat din lume, acordat de revista Glamour, transmite The Sun. in varsta de 26 de ani, Pattinson a obtinut acest.

Simbolul revolutiei industriale franceze, pus la pamant de criza. Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei, considerate un simbol al revolutiei industriale franceze. Ca.

Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale din Franta

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei. Ca urmare, peste 600 de angajati isi vor pierde locurile de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )