Libnet.ro
UNICEF

10:30

CUTREMUR in aceasta dimineata, tot in Galati. A fost cel mai PUTERNIC din ultimele zile

Antena3 Antena3,
CUTREMUR in aceasta dimineata, tot in Galati. A fost cel mai PUTERNIC din ultimele zile

UPDATE: Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs luni dimineata in Moldova Galati), conform informatiilor publicate pe site-ul Institutului National pentru Fizica Pamantului. continuă pe Antena3

Mii de persoane au simtit cutremurul de aseara din Romania. A fost cel mai PUTERNIC din ultimele zile

Un nou cutremur a avut loc, ieri seara, in judetul Galati. Seismul, care a avut o magnitudine de 3,9 grade pe scara Richter, este cel mai puternic inregistrat in zona in ultimele zile. Seismul a fost resimtit.

Violonista Silvia Marcovici despre Festivalul Enescu: Romania vrea sa se afirme din punct de vedere international in lumea muzicala si reuseste chemand intr-un scurt timp tot ce exista cel mai bun din orchestre, dirijori si solisti

Silvia Marcovici este unul dintre cei apreciati muzicieni romani in strainatate. Artista s-a nascut la Bacau si a studiat vioara cu Harry Coffler si Stefan Gheorghiu. In 1969 a fost laureata concursului Marguerite Long /Jean Thibaud, iar un an mai tarziu a cucerit premiul intai la Concursul George Enescu din Bucuresti. In 1976 a emigrat in Israel si de-a lungul timpului a cantat cu cele mai mari orchestre ale lumii: The Philarmonia, Royal Philarmonic Orchestra, Royal Concertgebouw Orchestra, Orchestra Nationala a Frantei, New York Philarmonic si a lucrat cu dirijori faimosi ca Zubin Mehta, Claudio Abbado, Sergiu Comissiona, Placido Domingo si Riccardo Muti. La editia din acest an a Festivalului Enescu, pe 26 septembrie, a cantat alaturi de Evgeny Kissin si Alexander Kniazev. Desi se bucura de o mare reconoastere pe plan internationa, artista spune ca in Romania nu este invitata sa cante. Vezi ce crede Silvia Marcovici despre viitorul muzicii clasice, scoala romaneasca de muzica si Festivalul Enescu intr-un interviu acordat HotNews. ro.

Apple devine cel mai valoros bramd din lume, dupa 13 ani in care Coca Cola a fost lider

Apple este cel mai valoros brand din lume dupa ce 13 ani acest loc a fost ocupat de Coca Cola, arata editia 2013 a topului celor mai valoroase marci, realizat de Interbrand. Compania din Cupertino este urmata de Google, Coca Cola, IBM si Microsoft.

Apple devine cel mai valoros brand din lume, dupa 13 ani in care Coca Cola a fost lider

Apple este cel mai valoros brand din lume dupa ce 13 ani acest loc a fost ocupat de Coca Cola, arata editia 2013 a topului celor mai valoroase marci, realizat de Interbrand. Compania din Cupertino este urmata de Google, Coca Cola, IBM si Microsoft.

Victor Ponta: Imi doresc ca Romania sa fie cel mai bun prieten din UE al Chinei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca isi doreste ca Romania sa fie cel mai bun prieten din Uniunea Europeana al Chinei, o poarta de intrare politica, economica, comerciala, culturala si artistica, transmite Agerpres.

Alcatel One Touch Idol X cel mai puternic smartphone dual-sim.

PCfun afiseaza pentru Alcatel One Touch Idol X pretul de 1893,98 lei. Platesti in jur de 1900 lei pentru cel mai puternic smartphone dual-sim din tara noastra, la momentul actual. Specificatii pentru Alcatel One Touch Idol X: IPS LCD de 5 inch cu rezolutie 19201080 pixeli si 441 ppi, rezistent la zgarieturi; procesor Mediatek quad-core la 1. 5 GHz, PowerVR SGX544, 2 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare si slot pentru microSD de pana la 32 GB; Android 4. 2 Jelly Bean; 3G cu viteze de .

Cel mai mare declin din ultima luna pe bursele din Europa

Bursele europene au incheiat primele tranzactii ale saptamanii cu cel mai mare declin din ultima luna, cauzat de problemele din SUA privind bugetul, care ar putea duce la blocarea activitatilor guvernamentale, si de riscul de cadere a guvernului italian, potrivit presei internationale.

Inflatia din zona euro atinge cel mai redus nivel din februarie 2010

Inflatia a incetinit puternic in septembrie in zona euro si a atins cel mai redus nivel din februarie 2010, potrivit datelor oficiului european de statistici Eurostat, care a publicat luni o prima estimare a acestui indicator, scrie AFP.

Record gustos in Spania: cel mai lung sangerete din lume

Orasul spaniol Burgos se mandreste cu un record gustos: cel mai lung sangerete din lume. Performanta va fi inscrisa in viitoarea editie a Cartii Recordurilor la doua categorii: crud si fiert, cu 187 si,.

Laurentiu Reghecampf: Va fi greu cu Chelsea, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume

Steaua a trecut lejer de ACS Poli Timisoara, scor 3-0, iar acum asteapta duelul cu Chelsea, din Champions League. Va fi un meci foarte greu cu englezii, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume, a precizat Laurentiu Reghecampf, tehnicianul campioanei Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )