Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un CUTREMUR a avut loc in Vrancea. Vedeti cat de puternic a fost seismul

Antena3 Antena3,
 Un CUTREMUR a avut loc in Vrancea. Vedeti cat de puternic a fost seismul

Un seism cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter a avut loc joi dimineata, la ora 3. 22, in zona Vrancea. Cutremurul s-a produs la o adancime de 114 kilometri, informeaza Institutul National pentru Fizica. continuă pe Antena3

Un CUTREMUR a avut loc in Vrancea in aceasta dimineata. Vedeti cat de puternic a fost seismul

Un seism cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter a avut loc joi dimineata, la ora 3. 22, in zona Vrancea. Cutremurul s-a produs la o adancime de 114 kilometri, informeaza Institutul National pentru Fizica.

Cutremur in Vrancea. Afla cat de puternic a fost seismul

Un cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter s-a produs miercuri, la ora 15. 05 ora locala 12. 05 UTC) in zona Vrancea, Buzau, potrivit informatiilor publicate pe site-ul Institutului National pentru.

Canada: Mai multe explozii au avut loc la o fabrica de artificii

Mai multe explozii au avut loc, joi, la o fabrica de artificii din orasul canadian Quebec, doua piersoane pierzandu-si viata in timpul acestor incidente, potrivit Mediafax. Dupa trei ore de eforturi, cei.

Doua cutremure in noaptea trecuta, in Vrancea: Cel mai puternic a avut 4,2 pe scara Richter

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter s-a produs joi noaptea, la ora 3:22, in zona Vrancea, la o adancime de 114 kilometri. Orasele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Ramnicu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )