Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cutremur cu magnitudinea 5,7 in Iran. Cel putin sapte persoane au murit

Antena3 Antena3,
Cutremur cu magnitudinea 5,7 in Iran. Cel putin sapte persoane au murit

40 - Cel putin sapte persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma cutremurului de 5,7 grade produs joi in sudul Iranului, potrivit unui bilant provizoriu prezentat de autoritati,. continuă pe Antena3

Cutremur de 5,7 magnitudine in Iran: Cel putin 7 morti si 30 de raniti

Un cutremur de 5,7 magnitudine s-a produs, joi, in regiunea de coasta Bushehr, situata in sudul Iranului, unde se afla singura centrala nucleara civila iraniana, potrivit agentiei IRNA, citata de AFP.

Cel putin 12 miliarde euro, necesarul pentru a pune infrastructura medicala la punct

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca necesarul care i-ar trebui tarii noastre astfel incat toata infrastructura sa fie la cea mai inalta performanta se ridica la cel putin 12 miliarde de euro, informeaza sursele de presa.

Nicolaescu: Avem nevoie de cel putin 12 mld. euro pentru a pune infrastructura medicala la punct.

Ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, la Realitatea TV, ca Romania are nevoie de cel putin 12-14 miliarde de euro pentru a pune infrastructura medicala la punct. La acesti bani s-ar adauga costurile pe care le implica serviciile medicale, conform ministrului Sanatatii. Raspunsul este usor pe ceea ce se numeste infrastructura si greu pentru ceea ce inseamna servicii medicale. Pentru ceea ce inseamna infrastructura stim. E nevoie sa avem cca 100. 000 de paturi, trebuie sa fie .

SUA: Cel putin 13 morti in urma ninsorilor si a ploilor abundente

Cel putin 13 persoane au murit in cinci state din sud-vestul SUA, afectate de ninsori abundente si ploi, au anuntat duminica media americane, relateaza AFP.

Cutremur cu magnitudinea 5,7 in Iran

Update 20:50 Cel putin sapte persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma cutremurului de 5,7 grade produs joi in sudul Iranului, potrivit unui bilant provizoriu prezentat de autoritati, transmite AFP.

Iran: Cutremur cu magnitudinea 5,7, in apropierea centralei nucleare Bushehr. Bilant provizoriu: 7 morti si 30 de raniti

Un cutremur de 5,7 grade s-a produs, joi, in regiunea de coasta Bushehr, in sudul Iranului, unde se afla singura centrala nucleara civila iraniana. Potrivit unui bilant provizoriu realizat de autoritati, cel putin 7 persoane si-au pierdut viata, transmite AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )