Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cutremur in MApN! Un atasat militar roman a fost gasit MORT in camera de hotel... Era in misiune oficiala

B1 B1,
Cutremur in MApN! Un atasat militar roman a fost gasit MORT in camera de hotel... Era in misiune oficiala

Atasatul apararii roman in Algeria, care se afla in misiune in Bamako din Republica Mali, a fost gasit decedat, luni, in camera de hotel in care era cazat, potrivit Agerpres. Din primele date, ofiterul. continuă pe B1

Cine era Cornel Gheorghe Trifu, colonelul roman gasit mort intr-o camera de hotel din Mali

Colonelul Gheorghe Cornel Trifu a fost gasit mort in camera sa de la hotelul Radisson Blu din Bamako, Mali. Potrivit medicilor, moartea sa a survenit luni, in jurul orei 3. Colonelul Trifu a ajuns in Mail.

Doliu in Romania! A fost gasit MORT intr-o camera de hostel. Decesul este invaluit in MISTER

Un romano-moldovean in varsta de 29 de ani a murit subit, iar vestea mortii lui este invaluita in mister. Aceasta a fost gasit mort in camera unui hostel din Berlin, iar toata lumea este.

Un barbat a fost scos mort dintr-o fantana

Un barbat de 64 de ani, din satul Ciocalteni, raionul Orhei, a fost scos mort, astazi, dimineata dintr-o fantana din sat. Cadavrul a fost recuperat de catre angajatii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Incendiu puternic in Vaslui. Un barbat a fost gasit carbonizat

Un barbat a fost gasit carbonizat, duminica dimineata, in urma unui incendiu izbucnit la un fost dispensar medical din comuna Vulturesti, unde acesta locuia. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului.

Atasatul militar al Romaniei in Algeria si Mali a murit in misiune.Colonelul Cornel-Gheoghe Trifu a fost gasit decedat intr-o camera de hotel dinBamako

Colonelul Cornel-Gheoghe Trifu, atasat al apararii roman in Republica Algeriana Democratica si Populara, cu extindere in Republica Mali, aflat in misiune oficiala in Bamako, Mali, a decedat, astazi, 4 martie, in camera de hotel in care era cazat. Din primele date, ofiterul a decedat in cursul acestei dimineti, din cauze naturale. Cazul este cercetat, conform procedurilor, de autoritatile judiciare maliene.

Atasatul militar al Romaniei in Algeria si Mali a murit in misiune.Colonelul Cornel-Gheoghe Trifu a fost gasit decedat intr-o camera de hotel

Colonelul Cornel-Gheoghe Trifu, atasat al apararii roman in Republica Algeriana Democratica si Populara, cu extindere in Republica Mali, aflat in misiune oficiala in Bamako, Mali, a decedat, astazi, 4 martie, in camera de hotel in care era cazat.

VIDEO UPDATE Solistul trupei Prodigy, Keith Flint, s-a sinucis. Artistul a fost gasit mort de politie

Keith Flint, solistul trupei Prodigy, in varsta de 49 de ani, a fost gasit mort luni dimineata, in casa sa din Essex, informeaza Guardian. Potrivit The Sun, artistul s-a sinucis.

Moarte suspecta la Ramnicu Sarat. Un barbat a fost gasit carbonizat in propria masina

Pompierii au fost solicitati sa intervina in jurul orei 04:00 dimineata, pentru stingerea unui incendiu care mistuia un autoturism parcat pe o strada din municipiul Ramnicu Sarat. Pompierii au descoperit in interiorul masinii cadavrul unei persoane.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )