Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cutremur in Nepal: miracolul de sub ruine. Un barbat a fost salvat dintre daramaturi la 62 de ore de la seism

Adevărul Adevărul,
Cutremur in Nepal: miracolul de sub ruine. Un barbat a fost salvat dintre daramaturi la 62 de ore de la seism

Cutremurul din Nepal a ucis cel putin 4. 000 de oameni, insa autoritatile anunta ca bilantul victimelor poate creste, pe masura ce recupereaza tot mai multe cadavre. insa din scenele apocaliptice au aparut si momente ce pot fi numite miraculoase: un barbat a fost gasit in viata si scos sub daramaturi la 62 de ore de la cutremurul de 7,8 pe Richter. continuă pe Adevărul

CUTREMUR Nepal: vesti bune despre cei doi romani aflati in zona afectata

MAE a stabilit, prin intermediul familiilor, legatura cu cei doi romani aflati in zona afectata de cutremur in Nepal si care erau cautati, acestia fiind in afara oricarui pericol, iar doi dintre cei patru alpinisti sunt in siguranta, potrivit.

Cutremur Nepal. Solutia online Google pentru a gasi oamenii pierduti

Grupul american Google contribuie la gasirea persoanelor disparute in urma devastatorului seism care a avut loc in Nepal, sambata, prin intermediul serviciului online Person Finder , informeaza time. com, citat de Mediafax.

CUTREMUR Nepal, UPDATE bilant: peste 1.400 de morti

Cutremurul cu magnitudinea 7,9 inregistrat sambata in Nepal a provocat moartea a cel putin 1. 457 de persoane, relateaza ABC News in pagina electronica.

Cetateanul romano-ungar Elod Toaso a fost salvat din Bolivia si se afla in Chile

Cetateanul romano-ungar Elod Toaso si croatul Mario Tadici, incarcerati in Bolivia in 2009 pentru terorism si eliberati la inceputul lui 2015, au fost salvati din Bolivia de o organizatie caritabila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )