Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cutremur politic in Franta: Frontul National s-a clasat pe primul loc la alegerile europarlamentare

România Liberă România Liberă,
Cutremur politic in Franta: Frontul National s-a clasat pe primul loc la alegerile europarlamentare

Frontul National partid de extrema dreapta) s-a clasat, duminica, pe primul loc la alegerile europene, cu un scor istoric de aproximativ 25%, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cutremur politic in Franta: Frontul National (extrema dreapta), in frunte, cu un scor istoric de 25% (estimari)/ Marine Le Pen cere dizolvarea parlamentului francez

Frontul National extrema dreapta) a provocat duminica un seism politic in Franta, castigand alegerile europene cu un rezultat istoric de aproape 25%, potrivit estimarilor, depasind de departe opozitia de centru dreapta UMP, in timp ce socialistii isi continua degringolada, scrie AFP.

Frontul National s-a clasat pe primul loc la alegerile europarlamentare din Franta

Frontul National partid de extrema dreapta) s-a clasat, duminica, pe primul loc la alegerile europene, cu un scor istoric de aproximativ 25%, relateaza Mediafax.

Franta: Frontul National, partid ultranationalist si xenofob, pe primul loc la europarlamentare - exit-poll

Formatiunea ultranationalista si xenofoba Frontul National se claseaza pe primul loc in scrutinul europarlamentar din Franta, cu 25%, conform sondajelor de tip exit-poll difuzate de ziarul Le Monde, scrie.

Presa din Europa, SOCATA de rezultatul europarlamentarelor: Cutremur politic

Presa europeana este luni in stare de soc dupa seismul politic reprezentat de progresul partidelor eurosceptice in alegerile europene, si in special cel al Frontului National, de acum inainte primul partid .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )