Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un cutremur puternic a avut loc in largul Japoniei

Antena3 Antena3,
Un cutremur puternic a avut loc in largul Japoniei

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 6,3 pe scara Richter, a avut loc in largul insulei japoneze Kyushu, anunta institutul american de geofizica USGS, citat de AFP. Seismul a avut loc la ora locala 02. continuă pe Antena3

Cutremur de 6,3 grade Richter, in largul Japoniei.

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 6,3, s-a produs vineri in largul insulei japoneze Kyushu, a anuntat institutul american de geofizica USGS, conorm Mediafax. Epicentrul cutremurului, care a avut loc la ora locala 02. 06 ora Romaniei), a fost localizat la 13 kilometri nord de orasul Kunisaki-shi, iar hipocentrul la o adancime de 82 de kilometri, a precizat USGS. Centrul de supraveghere a valurilor seismice in Pacific nu a difuzat un mesaj de alerta. In martie 2011, peste 18.

Cutremur cu magnitudinea de 6,3 in largul Japoniei

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 6,3, s-a produs vineri in largul insulei japoneze Kyushu, a anuntat institutul american de geofizica USGS, citat de AFP.

Cutremur de 6,3 magnitudine, produs in largul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea 6,3 s-a produs, joi, in largul insulei japoneze Kyushu, potrivit Centrului Seismologic Euro-Mediteraneean. Seismul a avut loc la ora locala 02:06 19:06 ora Romaniei), la o adancime de 73.

Cutremur puternic cu magnitudinea de 6,9 in largul coastelor Californiei

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 6,9 s-a produs duminica in largul coastelor nordice ale Californiei, a anuntat Institutul american de geofizica USGS. Seismul s-a produs la ora 5. 18 GMT 7:18, ora.

Cutremur puternic in largul coastelor Californiei. USGS anunta o magnitudine de 6,9

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 6,9 s-a produs duminica in largul coastelor nordice ale Californiei, a anuntat Institutul american de geofizica USGS, informeaza AFP. Seismul s-a produs la.

UPDATE Un cutremur puternic de magnitudine 6,9 a zguduit California

Un cutremur puternic de magnitudine 6,9 s-a produs duminica in largul coastelor de nord ale Californiei, a anuntat institutul american de geofizica USGS, citat de AFP.

Un cutremur puternic de magnitudine 6,9 a zguduit California

Un cutremur puternic de magnitudine 6,9 a zguduit California, anunta serviciul american de seismologie, citat de AFP.

Cutremur puternic in largul coastelor Californiei. Sunt asteptate peste 300 de replici

30: USGS preconizeaza ca o posibila replica de magnitudinea 5, cu o probabilitate de 90%, puternica si susceptibila sa provoace pagube in urmatoarele sapte zile, adaugand ca exista o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )