Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cutremurul produs in Vrancea a mai avut doua replici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cutremurul produs in Vrancea a mai avut doua replici

Seismul de 5,7 grade pe scara Richter, produs sambata seara, in Vrancea, a avut doua replici, cu magnitudinea de 2,8 si 3,3 grade pe scara Richter, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP), scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

11 REPLICI au urmat dupa cutremurul din Vrancea

Nu mai putin de 11 replici cu magnitudini peste 2 grade s-au inregistrat in ultimele ore, dupa cutremurul produs aseara, in zona Vrancea.

Doua replici au avut loc aseara dupa cutremurul de 5,7 grade pe scara Richter

Doua cutremure, de 2,8 grade pe scara Richter, respectiv de 3,3 grade, s-au produs ieri seara in zona seismica Vrancea, ambele la mica adancime, acestea fiind replici de intensitate mai mica ale cutremurului de 5,7 grade produs in aceeasi zona, la 21:14, transmite Agerpres.

UPDATE Un cutremur de 5,7 pe scara Richter produs in Vrancea a zguduit Barladul sambata seara. A fost urmat de doua replici

Cutremurul a avut loc la ora 21. 14, in zona Vrancea, dar s-a resimtit foarte bine si la Bucuresti. Este cel mai puternic seism din acest an. La scurt interval a fost urmat de oreplica de mica intensitate.

VIDEO Cutremurul a produs panica printre buzoieni

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter s-a produs sambata seara, la 21. 14, si a fost resimtit in Capitala, dar si in mai multe judese din tara. Cutremurul s-a produs la o adancime de 39 de kilometri si este cel mai puternic produs in Romania in anul 2014. Seismul s-a resimtit puternic in Buzau, unde oamenii s-au panicat din cauza faptului ca seismul a avut durata mare.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )