Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cutremurul de sambata dimineata, surprins pe camerele de inregistrare. Iata cat de puternic a fost

Antena3 Antena3,
Cutremurul de sambata dimineata, surprins pe camerele de inregistrare. Iata cat de puternic a fost

Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 pe scara Richter s-a produs in aceasta noapte in zona seismica Vrancea, in apropiere de localitatea vrinceana Nereju. Seismul a avut loc la ora 2 si 12 mi. continuă pe Antena3

Mihai Diaconescu, fizician la Institutului pentru Fizica Pamantului: Cutremurul de sambata dimineata este considerat de magnitudine moderata si nu a produs pagube

Mihai Diaconescu, fizician al Institutului National pentru Fizica Pamantului, a declarat, pentru Mediafax, ca seismul cu magnitudinea de 5,3 grade produs sambata dimineata in zona seismica Vrancea nu a provocat pagube, magnitudinea fiind una moderata. Seismul a fost resimtit la nivelul intregii zone estice si sud-estice a Romaniei, inclusiv pana la Chisinau si Cernauti precum si in sud, in Bulgaria, in zona Varna-Burgas.

Cum au trait romanii cutremurul de sambata dimineata. Cele mai tari mesaje de pe pagina de Facebook Antena 3 Romania

Romania s-a trezit din somn dupa cutremurul de 5. 7 pe Richter produs sambata dimineata. Pe pagina de Facebook Antena 3 au fost postate mii de mesaje in care romanii povestesc cum au simtit.

Ce a aparut pe Facebook-ul Deliei imediat dupa cutremurul puternic de sambata dimineata

Si Delia a simtit cutremurul care s-a produs sambata dimineata in Romania. Artista a tinut sa marcheze momentul cu un mesaj amuzant pe Facebook. 'Usor, iubitu' meu ca se rupe.

Pana de curent in Bucuresti, dupa cutremurul puternic de sambata dimineata

Un cutremur puternic a avut loc, sambata dimineata, in Romania, in zona seismica Vrancea. Seismul a fost puternic resimtit in Capitala, dar si in alte orase din tara,.

Un alt cutremur de 6,3 grade a avut loc sambata dimineata. Seismul, in Filipine

Un puternic seism cu magnitudinea 6,3 a lovit sambata dimineata largul coastelor de sud ale Filipinelor, a anuntat Institutul geologic american USGS), fara sa fie emisa alerta de tsunami, scrie.

Cum a trait Dan Negru cutremurul de sambata dimineata - VIDEO

Dan Negru a fost live pe Facebook imediat dupa producerea cutremurului de sambata dimineata. Vedeta Antena 1 a vrut sa vada care dintre televiziuni da prima informatii legate de seism. Viteza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2258 seconds )