Libnet.ro
UNICEF

05:30

Pana de curent in Bucuresti, dupa cutremurul puternic de sambata dimineata

Antena3 Antena3,
Pana de curent in Bucuresti, dupa cutremurul puternic de sambata dimineata

Un cutremur puternic a avut loc, sambata dimineata, in Romania, in zona seismica Vrancea. Seismul a fost puternic resimtit in Capitala, dar si in alte orase din tara,. continuă pe Antena3

Ce a aparut pe Facebook-ul Deliei imediat dupa cutremurul puternic de sambata dimineata

Si Delia a simtit cutremurul care s-a produs sambata dimineata in Romania. Artista a tinut sa marcheze momentul cu un mesaj amuzant pe Facebook. 'Usor, iubitu' meu ca se rupe.

Cum au trait romanii cutremurul de sambata dimineata. Cele mai tari mesaje de pe pagina de Facebook Antena 3 Romania

Romania s-a trezit din somn dupa cutremurul de 5. 7 pe Richter produs sambata dimineata. Pe pagina de Facebook Antena 3 au fost postate mii de mesaje in care romanii povestesc cum au simtit.

Cutremurul de sambata dimineata, surprins pe camerele de inregistrare. Iata cat de puternic a fost

Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 pe scara Richter s-a produs in aceasta noapte in zona seismica Vrancea, in apropiere de localitatea vrinceana Nereju. Seismul a avut loc la ora 2 si 12 mi.

Mihai Diaconescu, fizician la Institutului pentru Fizica Pamantului: Cutremurul de sambata dimineata este considerat de magnitudine moderata si nu a produs pagube

Mihai Diaconescu, fizician al Institutului National pentru Fizica Pamantului, a declarat, pentru Mediafax, ca seismul cu magnitudinea de 5,3 grade produs sambata dimineata in zona seismica Vrancea nu a provocat pagube, magnitudinea fiind una moderata. Seismul a fost resimtit la nivelul intregii zone estice si sud-estice a Romaniei, inclusiv pana la Chisinau si Cernauti precum si in sud, in Bulgaria, in zona Varna-Burgas.

Gabriela Firea, dupa cutremurul de 5,3 grade: Bucurestiul va avea o structura care sa se ocupe de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata dimineata, ca va fi instituita o structura administrativa care sa se ocupe exclusiv de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic.

Usor, iubitu meu, ca se rupe patu. Reactia Deliei dupa cutremurul cu magnitudinea de 5,3

Imediat dupa cutremurul cu magnitudinea de 5,3 produs in noaptea de vineri spre sambata, Delia a publicat un mesja pe Facebook. Artista s-a folosit de incident, dar si de simtul umorului,.

Un alt cutremur de 6,3 grade a avut loc sambata dimineata. Seismul, in Filipine

Un puternic seism cu magnitudinea 6,3 a lovit sambata dimineata largul coastelor de sud ale Filipinelor, a anuntat Institutul geologic american USGS), fara sa fie emisa alerta de tsunami, scrie.

Masura speciala luata de ISU, in Capitala, in urma cutremurului de sambata dimineata

Doar cinci persoane au sunat la serviciul de urgenta 112 in Bucuresti, dupa producerea cutremurului. in plus Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a trimis un echipaj specializat pentru.

Cum a trait Dan Negru cutremurul de sambata dimineata - VIDEO

Dan Negru a fost live pe Facebook imediat dupa producerea cutremurului de sambata dimineata. Vedeta Antena 1 a vrut sa vada care dintre televiziuni da prima informatii legate de seism. Viteza.

Mai multi romani au sunat la 112, dupa cutremurul de 5,3 grade pe Richter

Mai multi romani au sunat, in noaptea de vineri spre sambata, la numarul unic de urgenta 112, ca urmare a cutremurului de 5,3 grade pe Richter.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2349 seconds )