Libnet.ro
UNICEF

05:30

Daca UE nu stapaneste in cel mult doua luni criza migratiei, spatiul Schengen se va prabusi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daca UE nu stapaneste in cel mult doua luni criza migratiei, spatiul Schengen se va prabusi

ACTUALIZARE 20:44 Peter Szijjarto: Ungaria poate construi imediat gard la frontiera cu Romania Ungaria este pregatita sa construiasca imediat gard de-a lungul frontierei comune cu Romania in cazul in care imigrantii schimba ruta, sustine ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, citat de Reuters. *ACTUALIZARE 19:19 Uniunea Europeana are la dispozitie numai doua luni pentru a pune criza migratiei sub control, altfel spatiul de libera circulatie Schengen se va prabusi, iar Uniunea Europeana va esua ca proiect politic, a declarat marti in fata Parlamentului European PE) presedintele Consiliului European, Donald Tusk, potrivit Reuters. *ACTUALIZARE 17:40 FMI: Europa trebuie sa faca eforturi mai sustinute pentru asimilarea refugiatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Ultimatum pentru Schengen, de la cel mai inalt nivel al UE - mai are doar doua luni

Doua luni pentru rezolvarea crizei imigratiei, pentru a salva Schengen si zona euro

Uniunea Europeana are la dispozitie doua luni pentru a solutiona criza imigratiei, altfel exista riscul destramarii Spatiului Schengen si zonei euro, avertizeaza presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si cel al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit Mediafax.

Cel putin doua persoane au fost ucise de obuze cazute langa o scoala din sudul Turciei

Cel putin doua persoane au fost ucise si alte trei ranite, luni dimineata, de obuze care au cazut in curtea unei scoli din orasul Kilis, situat in sudul Turciei, la cativa kilometri de frontiera cu Siria, a anuntat presa turca.

Iohannis si Nuland au discutat despre lupta anticoruptie, despre Republica Moldova si despre criza migratiei

Presedintele Klaus Iohannis si asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, au discutat, luni, la Palatul Cotroceni.

Criza de vaccin hexavalent si la Galati. in lipsa acestui ser, bebelusii sunt amenintati de boli precum poliomielita si hepatita B

Sute de copii din Galati sunt in pericol sa faca tuse convulsiva din cauza ca vaccinul Hexacima, care protejeaza si impotriva unor boli cum sunt poliomielita, hepatita B sau difteria, lipseste din cabinetele medicilor inca de la finalul anului trecut. Oficialii din Ministerul Sanatatii spun insa ca aceasta criza va lua sfarsit in cel mult doua saptamani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )