Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dacia creste pe piata auto din Marea Britanie. Cate masini au cumparat britanicii in 2015

România Liberă România Liberă,
Dacia creste pe piata auto din Marea Britanie. Cate masini au cumparat britanicii in 2015

Dacia a crescut in prima jumatate a anului 2015 pe piata auto din Marea Britanie, vanzarile din regat urcand cu aproximativ 11,5% fata de perioada similara a anului trecut. in total, au fost comercializate peste 14. 000 masini cu logo-ul romanesc. continuă pe România Liberă

inmatricularile Dacia au crescut in primele sase luni in Marea Britanie, dar au scazut in Germania si Franta

Inmatricularile de autoturisme noi Dacia in Marea Britanie au crescut semnificativ in primele sase luni ale anului 2015, dar au scazut in Franta si Germania, scrie gadul. info. Potrivit datelor publicate luni de.

inmatricularile Dacia in Marea Britanie au crescut cu 11,46% la sase luni

Inmatricularile de autoturisme noi Dacia in Marea Britanie au crescut cu 11,46% in primele sase luni, in timp ce piata a inregistrat un avans de 6,9%, la un nivel record de 1. 889 de unitati, potrivit.

Jeremy Clarkson nu poate realiza o emisiune similara cu Top Gear in Marea Britanie

Cunoscutii realizatori britanici de televiziune Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, gazdele emisiunii Top Gear, nu pot realiza o emisiune similara in Marea Britanie pentru canalul ITV pana in.

Marea Britanie comemoreaza 10 ani de la atacurile teroriste din Londra (VIDEO)

Marea Britanie comemoreaza 10 ani de la atentatele de la Londra. La 11. 30, ora locala, un minut de reculegere s-a tinut in toata tara, iar transportul public a fost oprit in capitala in amintirea victimelor.

Un imigrant a murit in tunelul de sub Canalul Manecii: Barbatul incerca sa ajunga in Marea Britanie

Un imigrant a murit marti in tunelul de sub Canalul Manecii, pe un marfar, incercand sa ajunga in Marea Britanie, informeaza BBC News online, citand operatorul Eurotunnel. Accidentul a avut loc de partea.

Marea Britanie comemoreaza zece ani de la cele mai grave atentate teroriste din Londra

Marea Britanie organizeaza marti ceremonii pentru comemorarea a zece ani de la atacurile teroriste din Londra de la 7 iulie 2005, soldate cu moartea a 52 de persoane, intre care si o romanca, si ranirea a peste 700 de oameni, relateaza BBC News Online.

Marea Britanie comemoreaza 10 ani de la cele mai grave atentate teroriste din Londra

Marea Britanie organizeaza marti ceremonii pentru comemorarea a zece ani de la atacurile teroriste din Londra, de la 7 iulie 2005, soldate cu moartea a 52 de persoane, intre care si o romanca, si ranirea a peste 700 de oameni. O slujba religioasa va avea loc la Catedrala St. Paul's, la care vor participa membri ai familiilor celor care au murit in atacurile ce au vizat trei trenuri de metrou si un autobuz, dar si unii dintre cei raniti in atentate. Numele celor 52 de victime vor fi citite in cadrul ceremoniei, care incepe la ora 11. 00, ora Romaniei).

Austria a denuntat la Curtea de Justitie a Uniunii Europene finantarea de catre Marea Britanie a unei centrale nucleare

Oficiali guvernamentali britanici au sustinut ca Austria a denuntat la Curtea de Justitie a Uniunii Europene oferirea de subventii comunitare pentru construirea unei centrale nucleare in Marea Britanie, informeaza.

Austria da in judecata Marea Britanie la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, denuntand finantarea unei centrale nucleare

Austria a sesizat Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) pentru a denunta oferirea de subventii comunitare pentru construirea unei centrale nucleare in Marea Britanie, afirma oficiali guvernamentali britanici.

Austria da in judecata Marea Britanie la CJUE pentru a denunta finantarea unei centrale nucleare

Austria a sesizat Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) pentru a denunta oferirea de subventii comunitare pentru construirea unei centrale nucleare in Marea Britanie, afirma oficiali guvernamentali britanici citati de BBC News online.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )