Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dacian Ciolos: Bucurestiul e noua destinatie trendy din Europa

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos: Bucurestiul e noua destinatie trendy din Europa

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca prietenii sai mai tineri au calificat Bucurestiul drept noua destinatie trendy din Europa, astfel ca autoritatile trebuie sa incurajeze parte creativa, underground a Capitalei. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos: Bucurestiul a devenit un oras trendy dupa ce s-a deschis Centrul Vechi

Premierul Dacian Ciolos a afirmat vineri ca Bucurestiul a devenit trendy dupa ce s-a deschis Centrul Vechi si au aparut cluburi si evenimente underground. Mai mult, premierul a mai.

Ciolos: Bucurestiul a devenit un oras trendy dupa ce s-a deschis Centrul Vechi si au aparut cluburi si evenimente underground

Bucurestiul a ajuns un oras trendy dupa ce s-a deschis Centrul Vechi si au aparut o serie de cluburi, de evenimente underground, a declarat vineri premierul Dacian Ciolos, prezent la o conferinta nationala privind mediul urban, scrie Mediafax. Ciolos a mai precizat ca Ministerul Culturii trebuie sa vina cu solutii ca sa scoata la lumina partea creativa a acestui fenomen.

Dacian Ciolos: Dupa Paste intram intr-o noua faza

Premierul refuza sa spuna daca va face sau nu o remaniere in urmatoarele zile, asa cum scrie presa. Schimbarea ministrilor nu este un obiectiv in sine, spune Dacian Ciolos. Totusi,.

Premierul Dacian Ciolos incurajeaza miscarile care promoveaza valorile traditionale romanesti

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte organizata la Palatul Victoria, ca valorile autentice, traditionale, care inca se gasesc in mediul rural sunt puse in valoare intr-un spirit modern, prin intermediul a diferite miscari. Potrivit sefului Executivului, o astfel de actiune este camasa traditionala romaneasca, pe care si el a purtat-o in timul mandatului avut la Bruxelles.

Dacian Ciolos vine la Tulcea. Premierul participa la dezbaterea Strategiei integrate pentru dezvoltare durabila a Deltei Dunarii

Premierul Dacian Ciolos participa luni, 18 aprilie, la Tulcea, la dezbaterea Strategiei integrate de dezvoltare durabila a Deltei Dunarii.

Primul soc in Guvernul tehnocrat. Dacian Ciolos a acceptat demisia ministrului Muncii, Ana Costea

Ministrul Muncii, Ana Costea, si-a dat demisia din functia sa. Premierul Dacian Ciolos a acceptat aceasta decizie a fostului ministru. Anuntul a fost facut pe site-ul guvernului, si se pare ca decizia i-a.

Primul soc in Guvernul tehnocrat. Dacian Ciolos a acceptat demisia ministrului Muncii, Ana Costea (VIDEO)

Ministrul Muncii, Ana Costea, si-a dat demisia din functia sa. Premierul Dacian Ciolos a acceptat aceasta decizie a fostului ministru. Anuntul a fost facut pe site-ul guvernului, si se pare ca decizia i-a.

Scrisoarea premierului Dacian Ciolos pentru balerina Alina Cojocaru

Premierul Dacian Ciolos i-a transmis, joi, balerinei Alina Cojocaru ca Opera Romana are nevoie de artisti si spectacole de valoare si ca spera ca situatia de la Opera si isi gaseasca rezolvarea.

Dacian Ciolos: Parteneriatul strategic cu SUA trebuie sa apara nu doar in domeniul militar, ci si in cel economic

Premierul Dacian Ciolos a salutat deschiderea, la Ploiesti, a unei fabrici americane de componente auto, subliniind ca Parteneriatul strategic cu SUA trebuie sa functioneze nu doar in domeniul militar, ci si in cel economic.

Alina Cojocaru, catre prim-ministrul Dacian Ciolos: Am inteles ca aceasta tara a noastra nu este pregatita pentru ceea ce Johan si cu mine am oferit

Balerina Alina Cojocaru, care a fost, saptamana trecuta, in audienta la prim-ministrul Dacian Ciolos pentru a-i relata situatia de criza de la Opera Nationala Bucuresti ONB), i-a adresat acestuia o scrisoare deschisa, in care isi exprima mahnirea fata de tot ce s-a intamplat in institutie. Demersurile de reconciliere nu au avut rezultate, iar demisia coregrafului Johan Kobborg a fost acceptata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )